Diogenes z Synopy
Go
|
dziś jeszcze chłodna woda, ale jutro będzie fajna. Zaleta - tłoku nie było w wodzie.
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
chłodny prysznic w taki upał przyda się. Wczoraj jedynie trzecioklasiści gimnazjaliści obalali jakieś butelki z radości nad jeziorem. Napruły się małolaty na tym słońcu, że hej.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
32C za dnia. Po zmroku niby da się biegać, ale 4km wystarczy żeby się ugotować po zaprzestaniu biegu. Koszulka do wyżymania.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
W ogóle się nie spociłem. No bo 2 km jedynie. Woda 22,5 st C . Kormoranów jakby więcej . Chyba kleszcze odpadły wszystkie którem zgarnął w lesie . Pięknie dziś włosy suszy zefirek.
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Nieźle. Dziś mógłbym tylko pobiec do wody.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Niedziela biegowa, 12 okrążeń w 24 min. zmieściłem. Obeszło się dziś bez pływania, woda w jeziorze zaczyna kwitnąć . Ale i tak się ochłodziłem bo dziś pochmurno i dojazd na rowerze wystarczył.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Powietrze 19 st C. Woda 22 st. Dobra zmiana. Nie chce się wychodzić. Czepek z bidronki też przecieka. . Dziś z 1 km bo obiadu nie jadłem.
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
nie, już byłem, wyszedłem . Nie posiadam takich gadżetów to pisania w wodzie. Wiem, że jestem ostatni Mohikanin, ale trudno. Ale mam konto w banku za to . I to niejedno. Ale głównie puste
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Puste też się przydaje, bo jest gdzie kredycik przelać.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
o nie, nie - na to mnie nie naciągnie nikt. Wolę nie mieć. Zostanę przy starym rowerze. Głupio się czuję. Bo nie daję zarobić naszym kochanym bankom i mniej zapłacą przeze mnie na 500+ Ale Maniek nadrobi z nawiązką . Bo prawdziwy patriota gospodarczy. . Niemiecki czy francuski , nieważne
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Prawdziwy patriota powinien wziąć kredyt w polskim banku i go przechlać polską wódką z polskiego sklepu, wtedy jest najwyższa stopa zwrotu dla gospodarki i jest za co budować sprawiedliwość społeczną.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
I jeszcze wciągać w płuco dziennie dwie paczki petów z akcyzą...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
To ja chociaż paliwem nadrabiam, niech mają dzieciaki, co im będę żałować!
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
dziś zmiana jeziorka. Wszyscy spali, a ja slalom pośród lilii wodnych. Super. Kwitną już. 1 km, ale wolniutko, bo piękne widoki. Woda? Z 24 st C
|
|
|
|
|
|
|
|