Dasna
Gość
|
Smacznego. ChoÄ spóźnione.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Gość
|
Ĺniadania w nocy to ja nie potrafiÄ jeĹÄ. Nawet jakbym wyjeĹźdĹźaĹa na AlaskÄ... Ja teĹź. W ogĂłle w nocy nie mogÄ jeĹÄ.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Gość
|
Ja jak coĹ przekÄ
szÄ (co zdarza siÄ chyba raz na 2 lata) coĹ w nocy to odczuwam ciÄĹźar, jakbym napuchĹa.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja nawet na weselach jak jestem do rana, to w nocy juĹź nie jem... sporadycznie siÄ zdarza, Ĺźe coĹ tam niewielkiego skubnÄ...np. Ĺledzika...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja jak coĹ przekÄ
szÄ (co zdarza siÄ chyba raz na 2 lata) coĹ w nocy to odczuwam ciÄĹźar, jakbym napuchĹa. Ja dawniej regularnie wstawaĹem w nocy wyjadaÄ z lodĂłwki zimne miÄsa z majonezem Nic mi nie byĹo, wrÄcz przeciwnie, lepiej siÄ ĹźyĹem dziÄki takiej dodatkowemu posiĹkowi Ale tyraĹem wtedy jak wĂłĹ. Samo przyszĹo, samo odeszĹo...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No zimna kielbasa z majonezem w srodku nocy rulez
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
ZwĹaszcza po pijaku i wszystko wypaÄkane dokoluĹka A czasem kabanoski i kawaĹek pomidorka w Ĺóşeczku nad ranem
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No i znowu pokazales swoje nizinno-plebejsko-zulerskie korzenie z tym pijanstwem Ale tak jest w istocie, zwlaszcza podczas nocno-porannych powrotow ta kompozycja smakuje wyjatkowo
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
MariuszM
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nie kaĹźdy, tak jak Ty, wraca z dwiema lalkami z bansu
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
Ĺniadania w nocy to ja nie potrafiÄ jeĹÄ. Nawet jakbym wyjeĹźdĹźaĹa na AlaskÄ... Ja teĹź. W ogĂłle w nocy nie mogÄ jeĹÄ. !! On po prostuchce zarcia i koniec. W nocy? Kochani to my ustalilismy te nazwy : dzien, noc, po poludniu, podwieczorek itd.... Nasze cialo zna tylko dwa etapy: glodny i nie glodny. Jezeli chce jesc kiedy ja zaczynam byc aktywny to nie bede mowil...." nie ty teraz nie dostaniesz bo to noc" Organizm chce tego co potrzebuje i jak wola, ze jest glodny to ja mu to daje. Malo ale tresciwie. Poza tym wrocilem i witam wzystkich ponownie!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Witam, witam. Ja teĹź - czym wczeĹniej wstanÄ, tym wczeĹniej zgĹodniejÄ. LubiÄ jeĹÄ tak 2 godziny po obudzeniu. He...
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Podanie jedzenia do Ĺóşka teĹź akceptuje.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
|
|