Aktualności:

Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm.

Menu główne

Pływanie, flyboard, kajaki.

Zaczęty przez Dasna, 2019-08-20, 18:17:23

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

Dasna

Zakończyłam wczoraj sezon flyboardowy.

Był wyjątkowo krotki ze względu na pogodę , ale i dla mnie krótki, bo nie latałam 2 tygodnie ze względu na ME Masters.
Jednak na koniec już prawie dobrze wychodzi mi superman i.... zrobilam twistera z 5 obrotami. He, he. Slalomy tez sa niezłe i udalo mi sie zrobic takie ochlapanie skutera przy skręcie , ale to trzeba trzymać wysokość minimum ze 4-5 metrów nad wodą.
Wczoraj solidnie przemarzłam,  :? bo i było zimno , i zimny wiatr wiał. W domu stałam chyba z 15 minut pod dobrze ciepłą wodą . Uff. Brrrr.  :? :lol:

admin

:D
A to fantastycznie. Szkoda, że taki krótki ten sezon tego roku Ci wyszedł, bo to do tego się szybko ochłodziło z powodu ocieplenia klimatu. ;)

renia

Cytat: Dasna w 2022-09-11, 08:37:41

Był wyjątkowo krotki ze względu na pogodę , ale i dla mnie krótki, bo nie latałam 2 tygodnie ze względu na ME Masters.
Jednak na koniec już prawie dobrze wychodzi mi superman i.... zrobilam twistera z 5 obrotami. He, he. Slalomy tez sa niezłe i udalo mi sie zrobic takie ochlapanie skutera przy skręcie , ale to trzeba trzymać wysokość minimum ze 4-5 metrów nad wodą.
Wczoraj solidnie przemarzłam,  :? bo i było zimno , i zimny wiatr wiał. W domu stałam chyba z 15 minut pod dobrze ciepłą wodą . Uff. Brrrr.  :? :lol:

:shock: Podziwiam Cię Dasna... :D

admin

Właśnie - to wielki sukces jak już się nie lata na tą wodą, jak ukraiński pocisk p-panc prosto w ruski czołg, tylko z finezją bardziej wychodzi... ;)

Dasna

Cytat: admin w 2022-09-11, 09:30:53
Właśnie - to wielki sukces jak już się nie lata na tą wodą, jak ukraiński pocisk p-panc prosto w ruski czołg, tylko z finezją bardziej wychodzi... ;)

:lol: :lol:

Dasna

Cytat: admin w 2022-09-11, 09:21:17
A to fantastycznie. Szkoda, że taki krótki ten sezon tego roku Ci wyszedł, bo to do tego się szybko ochłodziło z powodu ocieplenia klimatu. ;)
Własnie, takie ocieplenie klimatu , że aż oziębienie.  :? To typowo,  :lol: po prostu taki oksymoron pogodowy. Oziębione ocieplenie  :roll:

Dasna

Cytat: renia w 2022-09-11, 09:23:56

Dzieki,  :D ale Ty nie podziwiaj tylko hop. hop na deskę.  :lol:

renia

Cytat: Dasna w 2022-09-11, 09:59:21
Cytat: renia w 2022-09-11, 09:23:56

Dzieki,  :D ale Ty nie podziwiaj tylko hop. hop na deskę.  :lol:

To jeszcze nie te lata, żeby już tak na deskę... :? :lol: ;-)

Dasna

Blackend

admin

Trzainacy

Dasna

Dzisiaj drugi ra zbyliśmy razem z mężem na basenie.

Mąż w ramach rehabilitacji po operacji stawu biodrowego ( proteza) a ja powiedzmy, że rutynowo.

Oczywiście ćwiczylam skoki na "główkę " ze slupka. Pierwszy skok , oj  :lol: uda całe czerwone. Jak kloda  :lol: Za to drugi i trzeci popisowe. Mmmm, nawet dumna jestem, że taka foka jestem , nieomal orka basenu.  :lol:

Robie reset od sztangi. ostatnio nie mogłam na nia patrzec. Ble. Teraz kettle i basen, jeszcze rower. Muszę się przewietrzyc.  :D

admin

A woda ciepła, czy lepiej nie wspominać? ;)

renia

Cytat: Dasna w 2022-09-21, 19:43:24
Dzisiaj drugi ra zbyliśmy razem z mężem na basenie.

Mąż w ramach rehabilitacji po operacji stawu biodrowego ( proteza) a ja powiedzmy, że rutynowo.

Oczywiście ćwiczylam skoki na "główkę " ze slupka. Pierwszy skok , oj  :lol: uda całe czerwone. Jak kloda  :lol: Za to drugi i trzeci popisowe. Mmmm, nawet dumna jestem, że taka foka jestem , nieomal orka basenu.  :lol:

Robie reset od sztangi. ostatnio nie mogłam na nia patrzec. Ble. Teraz kettle i basen, jeszcze rower. Muszę się przewietrzyc.  :D

A ja właśnie wróciłam ze spaceru, też musiałam się przewietrzyć i też razem z mężem... :lol:

Dasna

Cytat: admin w 2022-09-21, 20:09:51
A woda ciepła, czy lepiej nie wspominać? ;)
Woda letnia. Nie za ciepła , bo to normalny basen. W płytszych jest cieplejsza.

admin

Ciekawe czy zimą zamarznie? ;)
Bo teraz kryta pływalnia z ciepłą wodą - to pewna plajta!  :(

Blackend

Byle dobrze odkażona była, bo to nigdy nie wiadomo kto może wirusa przywlec. ;)

renia

Cytat: admin w 2022-09-21, 20:28:54
Ciekawe czy zimą zamarznie? ;)
Bo teraz kryta pływalnia z ciepłą wodą - to pewna plajta!  :(

W Niemczech już dawno pozamykali. Trzeba energię oszczędzać... 8)