Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

Rower - dla wszystkich jeżdzących w terenie i stacjonarnie.

Zaczęty przez Dasna, 2011-12-19, 12:53:01

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

I bezpiecznie... :roll: :D Ale ja jestem już trochę za duża na taki rowerek... :lol:

administ

Ale duże trójkołowce też są.  8)
Tu jedna zakonnica na takim jeździ po zakupy.  :D

renia

:lol: U nas zakonnice to mają fury, że hej. Na tych domach starców niezłą kasę robią.
Biorą 3 tys miesięcznie od "sztuki"... 8) A do pracy zatrudniają opiekunki.

administ

A to świetnie, że starsze osoby mają odpowiednią opiekę!  :D

Anulka177

Maraton XC mąż mój zakończył niefortunnie. Rower wpadł między korzenie drzewa, efekt- skręcona kostka  :? i ....

http://www.fotosik.pl/zdjecie/1c3f4cb1efa636a8

renia

Przykro... :? Jednak lepszy jest sport niewyczynowy, tylko taki dla relaksu i zdrowia. :roll:
Ale znając życie, pewnie na następne zawody znowu się wybierze... 8) :lol:

Anulka177

Za tydzień ma następny maraton, już główkuje, czy mu się kostka wyleczy do tego czasu  :D
Już jestem przyzwyczajona, byliśmy latem we Włoszech, tam się wywalił tak nieszczęśliwie, że musiał mieć operowany łokieć. Operacja się odbyła, po trzech dniach już siedział z powrotem na rowerze. Ten typ tak ma  :wink: :mrgreen:

Gavroche

Bardzo dobrze, co znaczy facet bez zdrowego pierdolca? :D

renia

Cytat: Anulka177 w 2016-04-09, 16:06:41
Za tydzień ma następny maraton, już główkuje, czy mu się kostka wyleczy do tego czasu  :D
Już jestem przyzwyczajona, byliśmy latem we Włoszech, tam się wywalił tak nieszczęśliwie, że musiał mieć operowany łokieć. Operacja się odbyła, po trzech dniach już siedział z powrotem na rowerze. Ten typ tak ma  :wink: :mrgreen:

Lepiej tak, niżby zaraz leżał i jęczał, a Ty byś musiała "chorego" obsługiwać... :lol:

Anulka177

Właśnie wróciliśmy z SORu, zastrzyki przeciwzakrzepowe, altacet i orteza, trzy tygodnie wypoczynku  :? Całe szczęście bez złamania. Noga w kostce jak bania. Zaaplikowana jajecznica z 6 żółtek z boczkiem, dużo szczypioru i natki pietruszki, śmietanka i wywar białkowy.

Anulka177

No pewnie, kiedy chirurg zobaczył, jak sprawnie skacze na jednej nodze, to stwierdził, że ten drugi staw skokowy jest mu całkowicie zbędny!  8) :lol:

renia

:lol: To już nie wiem czy ten sport zdrowy jest czy nie.  :roll: :wink:

Anulka177

Dziś odbyła się inauguracja BIKE MARATON w Miękini. Mąż wystartował z kontuzją stawu skokowego.
Porównaliśmy wyniki- zeszłoroczne (sprzed ŻO)
Dystans MEGA : M4 77 OPEN 341
oraz tegoroczne (na ŻO)
Dystans MEGA : M4 25 OPEN 121
:D :D
Różnica jest porażająca!  :shock: :D

Anulka177

W kategorii mężczyźni (M) wiek 40-49 lat (4) i klasyfikacja generalna (bez kategorii) OPEN

administ

renia

Mnie to trzeba dokładnie tłumaczyć, gdyż kompletnie się na tym nie znam... 8) A ilość km? Czas? :roll:

administ