Aktualności:

Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm.

Menu główne

Rower - dla wszystkich jeżdzących w terenie i stacjonarnie.

Zaczęty przez Dasna, 2011-12-19, 12:53:01

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

Dasna

Sciągnęłam sobie endomondo i wyruszylismy wczoraj z Edmundem do boju. Machęliśmy 27, 8 km.  :D A jeszcze wieczorem miałam jakiś przypływ mocy.

renia

Cytat: Dasna w 2019-07-15, 15:19:32
Cytat: renia w 2019-07-10, 20:49:27
Trzeba było poprosić kogoś do walca... 8) :lol:
:lol:

Dzisiaj naszą ulicę "walcują" i musimy jeździć objazdem...
Ale może będzie trochę lepsza... :roll:

Blackend

Dlaczego trochę, czyżby brak zaufania do polskich drogowców? ;)

renia

Nasza ulica jest nietypowa... :lol: Gdzieś tak połowa ulicy jest pokryta asfaltem, część drogi jest z płyt betonowych, a część piaszczysta (ale są chodniki). Mają kłaść na całości asfalt, ale najpierw muszą zrobić porządek z mediami. Przede wszystkim linię elektryczną schować pod ziemię. :roll: Miało to być w tym roku, ale cienko to widzę... 8) I dobrze... :D Lepiej, żeby tutaj było małe natężenie ruchu...

Blackend

renia

Trzeba robić wszystko, żeby wszystko pozostało po staremu... :lol: :wink:

Blackend

To tylko tak dobrze było za tamtych co nic nie robili. ;)

Jarek

Cytat: renia w 2019-07-15, 16:13:41
Nasza ulica jest nietypowa... :lol: Gdzieś tak połowa ulicy jest pokryta asfaltem, część drogi jest z płyt betonowych, a część piaszczysta (ale są chodniki). Mają kłaść na całości asfalt, ale najpierw muszą zrobić porządek z mediami. Przede wszystkim linię elektryczną schować pod ziemię. :roll: Miało to być w tym roku, ale cienko to widzę... 8) I dobrze... :D Lepiej, żeby tutaj było małe natężenie ruchu...

Jak się na zadupiu mieszka, to tak to jest. Ale jak wynika z lokalnego patriotyzmu to raj ponad wszystko

Dasna

Dzisiaj zdradziłam Edmunda. Wyruszyłam na rowerze syna.
Zrobiliśmy 20, 85 km.  :D

Dasna

Moge i znów zdradziłam Edmunda w Endomondo  :lol:

Wczoraj lekkie 15, 82 km na rowerze syna. Ale przestaje mi sie podobać. Może się rozejrzę jeszcze za innym ?  :roll: :lol:

renia

Weź się w końcu zdecyduj Dziewczyno, którego wybierasz, a który idzie w odstawkę... :roll: :wink:

RafałS

Dobry Vecer! 50km wokół Genevki, z dotknięciem jeziorka przejrzystej toni. Skwar+, ale na koniec creme freiche+ na powstanie z kolan+. ;-)

Blackend

RafałS

Cytat: Blackend w 2019-07-21, 21:58:15
Same plusy na tym wyjeździe. ;)
Aczkolwiek dużo plusów ujemnych najpierw trza zebrać. ;-)