Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

Rower - dla wszystkich jeżdzących w terenie i stacjonarnie.

Zaczęty przez Dasna, 2011-12-19, 12:53:01

Poprzedni wątek - Następny wątek

RafałS

Dasna

Wczoraj fajny wypad rowerowy sobie zaserwowalam. Nowa trasa nad Kanałem Królewskim. Cisza, spokój, śpiew ptaków. Gdy ścieżka rowerowa sie skończyla było błotko, koleiny, trawa, wertepy. Ech, cudownie.  :D

RafałS

admin

RafałS

RafałS

58km. W Boiohemum też fajnie. Pogoda typu lato nad Bałtykiem to bardzo dobra pogoda na przejażdżki. :)

admin

RafałS

Cytat: admin w 2022-05-23, 17:35:53
8)
I świetnie!  :D
Ale z ptactwa tylko jastrzębiowaty i bociany mnie się rzuciły... :|  8)

RafałS

Cytat: renia w 2022-05-23, 22:38:36
W oczy, czy na rower? 8) :lol:
Oczy, ale "jaszczęba" wypłoszyłem tak że mi prawie nad głową wyskoczył z drzew. A bocian coś na drodze knuł, może coś dobrego łaziło. Inny bociek na gnieździe. Kultura - nie rzucił się na mnie.  8)

Dasna

Cztery dni temu popedalowałam sobie moją starą trasą do Zalewu Zegrzyńskiego, ale umiarkowanie. Obiecałam sobie nie zajeżdzić sie tak, że potem ledwo schodzę :?  z roweru.

Dasna

Uwaga !! Post polityczny.  8)

Na kolanie mam obrzydliwego strupa a zginac kolana przez tydzień nie mogłam i akurat na Międzynarodowe Mistrzostwa Polski w Terspolu tak Kaczor mnie urzadził. Wszystko wina Kaczora, bo.....jechalismy sobie pieknie z mężem na rowerach wzdłuż Kanało Królewskiego a po drugiej stronie pływał piekny, barwny kaczor. No i siem zapatrzyłam i jeb...m ( sorry) inaczej się nie da tego okreslić na asfalt.  :? Nawet sie pozbierałam.  :? Krew sie polała.  :lol:

Wszystko wina kaczora.  :?

admin

:lol: a w zasadzie  :(
Ale jak tak można się zapatrzeć i to na ptaka!  :shock:
Szkoda zawodów do tego!  :?

Dasna

Cytat: admin w 2023-06-11, 11:01:40
:lol: a w zasadzie  :(
Ale jak tak można się zapatrzeć i to na ptaka!  :shock:
Szkoda zawodów do tego!  :?

O przepraszam bardzo , ale na ptaka ( jakkolwiek by to odczytać  :lol: ) można się zapatrzeć. :D

admin

RafałS

Ważne że nie skończyło się czymś gorszym, np. zezem. 8)