Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

Kulturysta optymalny a "złota proporcja" cz. I

Zaczęty przez MariuszM, 2012-09-26, 10:58:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gavroche

Raz mieszkałem przez miesiąc przy plaży i codziennie robiłem niewielkie ilości zarzutów oburącz klęcząc w piasku i rwanie stojąc w wodzie :D
Po powrocie nie mogłem zmieścić swojego nowego karku w koszule na wesele...
Naramienne i czworoboczne urosły niebywale jak na tak krótki czas.
Twoja pani powinna być zadowolona z tego ćwiczenia :lol:

Blade

Cytat: Gavroche w 2013-01-02, 21:04:13
Raz mieszkałem przez miesiąc przy plaży i codziennie robiłem niewielkie ilości zarzutów oburącz klęcząc w piasku i rwanie stojąc w wodzie :D
Po powrocie nie mogłem zmieścić swojego nowego karku w koszule na wesele...
Naramienne i czworoboczne urosły niebywale jak na tak krótki czas.
Twoja pani powinna być zadowolona z tego ćwiczenia :lol:
Wezmę sobie parkę szesnastek na rozgrzewkę przed niedzielną kąpielą w jeziorze :)

Radzio

Ale lepiej upewnić się, że będzie porządny mróz. :) Przy okazji tej kąpieli. :D

renia

Cytat: Blade w 2013-01-02, 21:22:04

Wezmę sobie parkę szesnastek na rozgrzewkę przed niedzielną kąpielą w jeziorze :)

To już lepiej jedną osiemnastkę... 8)

Blackend

Radzio

Blackend

Blade

Cytat: Radzio w 2013-01-02, 21:28:55
Ale lepiej upewnić się, że będzie porządny mróz. :) Przy okazji tej kąpieli. :D
No właśnie coś za ciepło się robi. Jeszcze nie miałem okazji wskoczyć do prawdziwego przerębla ;)

Radzio

Przy sporej wilgotności trudno nawet dobrze się wytrzeć po kąpieli. A na porządnym mrozku to ...  mmm. ;) :D

MariuszM

Cytat: renia w 2013-01-02, 21:33:41

fakt 2 szesnastka mozna nie dac rady :lol:

Radzio

Cytat: MariuszM w 2013-01-02, 22:13:18

Przecież napisał: "na rozgrzewkę". Ja jestem spokojny. 8) W finale osiemnastka, góra dwie. :lol:

Blade

to, że skończyłem 40stkę, jeszcze o niczym nie świadczy ;) czuję się młodo, ciało i duch we mnie silne :D

Blade

Cytat: Blade w 2013-01-03, 06:46:10

to, że skończyłem 40stkę, jeszcze o niczym nie świadczy ;) czuję się młodo, ciało i duch we mnie silne :D
A tak swoją drogą leje jak z cebra "na polu", więc zamiast 2 szesnastek potrenuję w domu z drążkiem ;)

administ

Ćwiczenia z drążkiem to podstawa!  :wink:  :D
Najlepiej do tego jeszcze dwie piętnastki, a nie szestnastki!  8)

Zyon

Ja dzisiaj odpuscilem trening z dzwonkiem. Zauwazylem, ze im ciezsze sie robia te "normalne" tym rzadziej mam ochote na dzwonki pomiedzy nimi.
Work Buy Consume Die

Blade

Cytat: Zyon w 2013-01-03, 08:53:15
Ja dzisiaj odpuscilem trening z dzwonkiem. Zauwazylem, ze im ciezsze sie robia te "normalne" tym rzadziej mam ochote na dzwonki pomiedzy nimi.
ja już nie robię "normalnych" treningów ;) na siłownię nie mam kasy i czasu. a piętnaście minut na dzwonki zawsze się znajdzie ;) nie powiem, jakby mi ktoś karnet zafundował, to i na siłkę bym poszedł, sztangą trochę pomachać ;)

Zyon

Ja nie chodze na silownie. Mam w domu lawke, sztange, hantle, stojaki na sztange plus mnostwo roznych gadzetow typu kolko, uchwyty do pompek, drazek.
Work Buy Consume Die

Zyon

Cytat: admin w 2012-12-18, 11:05:27
Jak trenować, aby masy mięśniowej nabierać - stymulacja szybkiego uruchamiania glukagonu (hipoglikemia), ponieważ to ten hormon jest odpowiedzialny za oszczędności węglowodanów i białka, a uruchamianie tłuszczu z tkanki tłuszczowej w długotrwałym wysiłku tlenowym.
Tak mi to chodzi po glowie, czyli najlszybcicj to bedzie z samego rana jak cukier najnizszy jest i latwo wtedy o glukagon?
Work Buy Consume Die

Gavroche

Cytat: Zyon w 2013-01-03, 08:53:15
To normalne, fizjologiczne i korzystne.