Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

Kulturysta optymalny a "złota proporcja" cz. I

Zaczęty przez MariuszM, 2012-09-26, 10:58:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

Radzio

Łeb* ma być wielki!- i już. Inaczej to coś, o czym piszesz, nie znajdzie odpowiedniej przestrzeni. :D
Widziałeś kiedy jak może paskudnie wyglądać pomięty i przyduszony w foliowym woreczku kwiatuszek?

*- Staram się trzymać dzisiejszego poziomu pitolingu w związku z ... dezintegratorem. ;)

RafałS

Gavroche

Kwiatuszki w foliowych woreczkach?!
Zboczeniec :lol:

Radzio

Cytat: Gavroche w 2014-11-28, 14:34:57
Kwiatuszki w foliowych woreczkach?!
Zboczeniec :lol:

Przepraszam. "W zbyt ciasnym foliowym woreczku"- takl chciałem napisać, ale za pierwszym razem nie wyszło.O! :D

Gavroche

Nie widziałem, bo nie lubię woreczków :D
Takie nieekologiczne są 8)

Radzio

Rozumiem, że chodzi o "tworzenie" kolejnych autorytetów. 8)

chill

A nie wiem ale filmów o bokserach, piłkarzykach, koszykarzach, czy kierowcach rajdowych trochę a chęcią obejrzałbym o jakimś współczesnym Achillesie :D

Radzio

Znaczy, jesteś w takiej specyficznej potrzebie. ;) :D
Taki trend na tworzenie biografii jest ... jest ... o kociołek od wieków jest! ;) :lol:

chill

Wiem widze w Epmiku stosy książek biografii z dupanowa za przeproszeniem. Byle sprzątaczka, babina z kiosku piszą autobio. Taka Wałęsówna dawno niedawno jak wydała swoją knige to wszystkie gospodynie z szałem macicy leciały do księgarń podwyższać % czytających Polaków :D Ale są osoby o których z chęcią bym poczytał obejrzał jakis dokument. Też nie zawsze jak fanatyk PiSu :D ale czasem w jakiś wolny czas można :D ... W chacie mam tylko 2 o dziwo Beara Gryllsa i Keitha Richardsa.. Szczególnie "Życie" Richardsa. FIlm już pewnie zabukowali :D

Radzio

Ci wartościowi, których poszukujesz, zapewne nie mają takich oczekiwań jakie ma komercha. Najczęściej trudno do nich dotrzeć, przełamać barierę wrażliwości, wykazać pratktycznie, że uchylą w ten sposób furtkę- "gupi" nie są. Przekonać ich do zmiany własnych kryteriów jest bardzo trudno, najczęściej udaje się to cwaniakom-poprawiaczom, którzy potrafią mówić tak, jak ktoś potrzebuje usłyszeć(dzień dobry :)), rzadziej ludziom, podobnie jak oni, wartościowym. :D

Gavroche

Nie wiem na ile to biografie, a na ile loty, ale ja lubię Charlesa Bukowskiego :lol:

Radzio

Pewnie ma ładniejsze nogi od nóg @Zyon'a. :D

Gavroche

Cytat: Radzio w 2014-11-28, 18:46:05
Pewnie ma ładniejsze nogi od nóg @Zyon'a. :D
Teraz to ma skrzydełka.
Ale pić na bank bardziej umiał ;)

Radzio

A bo tak odczytałem, że personalnie go lubisz, no wiesz- zarost i co tam Ci jeszcze brakuje. :D

Gavroche

Cytat: Radzio w 2014-11-28, 18:55:57
A bo tak odczytałem, że personalnie go lubisz, no wiesz- zarost i co tam Ci jeszcze brakuje. :D
Czynności umysłu mi nie staje, dlatego tak jajca lubię  :lol:

Dot. nadziei.

Radzio

Znaczy tak: Czynność umysłu Ci w końcu staje, porzucasz nadzieję, że przestaniesz lubić jajca. Hmm ... za takie coś dwie dekady extra się należy, w zdrowiu!  :D

Gavroche

No dobra.
Tylko po co tak długo?
Już jest nuuuuda :)

Radzio

Przepraszam. Net troszkę zamula, jest więc zwłoka. :D

Gavroche