Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

Sport

Zaczęty przez adampio, 2008-10-23, 23:20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Cytat: Radzio w 2012-08-13, 18:00:45
Cytat: renia w 2012-08-13, 17:11:28
To jest wadą zawodów sportowych, że wiekszość zawodników musi obejść się bez medalu... :? chociaż wprzód wszyscy na niego liczą...zawsze większość jest rozczarowanych i rozgoryczonych... :?

Rozwinę tę myśl, za co bardzo przepraszam, ale .... micha nie pozwala. ;)  :lol:

Interpretacja dowolna... :D każdy może inaczej rozumieć co autor miał na myśli... :roll: :wink:

Niech tak rozumuje na ile micha mu pozwala...

Radzio

Cytat: renia w 2012-08-13, 18:35:08
Cytat: Radzio w 2012-08-13, 18:00:45
Cytat: renia w 2012-08-13, 17:11:28
To jest wadą zawodów sportowych, że wiekszość zawodników musi obejść się bez medalu... :? chociaż wprzód wszyscy na niego liczą...zawsze większość jest rozczarowanych i rozgoryczonych... :?

Rozwinę tę myśl, za co bardzo przepraszam, ale .... micha nie pozwala. ;)  :lol:

Interpretacja dowolna... :D każdy może inaczej rozumieć co autor miał na myśli... :roll: :wink:

Niech tak rozumuje na ile micha mu pozwala...

Jak w życiu, jak w życiu...

administ

No dziś ministra Mucha wykazała, że za cztery lata to będzie jeszcze kicha, ale za osiem lat - będzie 85 medali na Olimpiadzie, jak się wdroży, to co zaproponowała!  :wink:  :lol:

Blackend

Jeszcze nic na ten temat nie czytałem, ale juz się bardzo cieszę!  :D

administ

Oglądałem konferencję prasową ministry.  :D
Atrakcyjna była...  :wink: :lol:

Gwidon

Cytat: admin w 2012-08-14, 20:10:01
No dziś ministra Mucha wykazała, że za cztery lata to będzie jeszcze kicha, ale za osiem lat - będzie 85 medali na Olimpiadzie, jak się wdroży, to co zaproponowała!  :wink:  :lol:

:shock:  chyba jedynie w seksie :wink: bo pani ministra calkiem,calkiem :wink: :lol:

MariuszM

obietnice per se som atrakcyjne :lol: ;) podane w atrakcyjnej 'postaci' x2 :D

administ

No taka ministra to z racji stanowiska bardzo mądra jest!  :wink: :D
I nie musi się znać na sporcie, bo ma expertów...  :lol: :lol: :lol:

renia

Jeśli osiem lat mamy czekać na wyniki jej działania to 8 lat ona ma stołek zapewniony...  :roll:

administ

Ministra jest ambitna i ma ambitne, dalekosiężne plany!  :D

renia

Może nawet sama weźmie udział w olimpiadzie i pokaże naszym zawodnikom jak się zdobywa medale... 8) :lol:

Blackend

Gdyby od tego zależało stanowisko, to kto wie  :roll:
Oni są bardzo ambitni  :D

administ

Teraz będą finansowane głównie "dyscypliny strategiczne"...  :wink:
Tak rzekła ministra!  :D

renia

Ja uważam, że aby zostać ministrem w jakiejkolwiek dziedzinie, to najpierw należałoby się wykazać wybitnymi osiągnięciami w danej dziedzinie - czyli powinna obowiązywać merytokracja...

administ

To same wakaty by były!  :shock: :wink: :lol:

renia

:lol:  Lepsze to niż to co jest...

Radzio

Cytat: Blackend w 2012-08-14, 20:58:48
Gdyby od tego zależało stanowisko, to kto wie  :roll:
Oni są bardzo ambitni  :D

Wystarczy, że weźmą udział w "Tańcu z gwiazdami". ;)

Cytat: renia w 2012-08-14, 21:04:49
Ja uważam, że aby zostać ministrem w jakiejkolwiek dziedzinie, to najpierw należałoby się wykazać wybitnymi osiągnięciami w danej dziedzinie - czyli powinna obowiązywać merytokracja...

O to,to ! Na Kujawach też naobiecywałem, ale na "bieżni' staję sam, a reszta- do opieki.  :D Mają tylko nie przeszkadzać, to z zupełności mi wystarczy! 8)

administ

Ciekawe jak dziś Fornalikowi wyjdzie debiut?
Relacja na jedynce!  :D

renia

Na Forum też? 8) :roll:

administ

Oglądam History, bo jest o Ahura Mazda. Ciekawe!  :D