Aktualności:

Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm.

Menu główne

Sport

Zaczęty przez adampio, 2008-10-23, 23:20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Bardzo obiecujące - jak na dzień dzisiejszy... 8)

RafałS

Co to za sport w ogóle?

renia

Bicie rekordów... :roll: 8) jest taki sport?

renia

A dzisiaj ma być ponoć ważny (jak dla co niektórych) mecz - jakichś tam (może nie jakichś tam tylko najlepszych) drużyn Hiszpańskich... Real Madryt - FC Barcelona 22:30

Radzio

A w listopadzie Wach opierze Kliczkę młodszego... ale mogę się mylić!  :lol: :lol:

Blackend

Sam jestem ciekawy tej walki. Wach ma warunki fizyczne dorównujące Kliczkom, ale jak będzie z techniką?  :roll:

Radzio

Cytat: Blackend w 2012-08-30, 19:06:06
Sam jestem ciekawy tej walki. Wach ma warunki fizyczne dorównujące Kliczkom, ale jak będzie z techniką?  :roll:

Technika! Właśnie w tym celu pojedzie w nasze góry, a tam... aby tylko "ciupaga" miała wystarczający zasięg. ;)  :lol: :lol:

RafałS

Oby wachy starczyło Mariuszowi. :D
Mógłby np. Klitschko'wi zabrać te pasy w listopadzie, a w dalszym czasie Wladimir powinien dostać szansę je odzyskać. Chyba zasłużył na taką szansę...  :lol:  :wink:

administ

Dobrze, że on Wach, a nie wałach!   :wink::D
Może co z niego będzie, bo wszystkie walki wygrał, w tym połowę przed czasem!  8)

administ

No proszę!
Już dwadzieścia medali w tym sześć złotych na paraolimpiadzie zdobyli Polacy!  :D

Radzio

Jeżeli stan zdrowia narodu jest jaki jest, to wyniki paraolimpiad powinny być dla nas, z roku na rok, coraz bardziej korzystne- w stosunku do np. ... olimpiad. ;)

renia

A kto dzisiaj obejrzy mecz naszej drużyny? 8)

administ

I tam, lecą transmisje Tuczarnia-open w tenisie.
Wprawdzie moja ulubienica serbka  Ania odpadła, ale dalej gra Marysia, co tak ładnie przeżywa każdą odbitą piłeczkę...  :wink:
Wzoraj odpadł Roger...  :cry:
Ale pokonał go Czech, czyli nasz!  :D
W finałach może być swojsko.
Zaraz rozpocznie się snooker!  :D
I to się we wrześniu ogląda...  :wink: :D

Blackend

Cytat: renia w 2012-09-07, 07:06:35
A kto dzisiaj obejrzy mecz naszej drużyny? 8)
Może sie paru despertów znajdzie?  :roll:

administ

Szkoda czasu, bo to "naukowo żywione" brysie na pół godziny mizernego wysiłku fizycznego.  :wink: :D
Do biegana za piłką poiliby towarzycho tanim wińskiem i mięsa wołowego, pieczonego dali do syta, z obowiązkowym 12h postem przed wysiłkiem, to po 10-15 min. rozgrzewki, jak kacyk przejdzie, powinni latać dobrze od początku do końca, a nawet z dogrywką - jak psy, a nie po sarniemu - ze stanem przedzawałowym, dusznościami i kurczami mięśni... 
Tak paśli mięso bojowe kapłani, gdy jeszcze rozum mieli, przed każdą ważniejszą bitwą, więc sposób jest sprawdzony.  :D
Ważne, aby przed wysiłkiem prawie cały aldehyd octowy był już octanem...  8)

Blackend

O ile mnie pamięć nie zawodzi, to jeszcze Kardynał Richelieu zdawał sobie z tego sprawę. Za to teraz jest naukowo, czyli gorzej ale w związku z tym lepiej... nie dla wszystkich ;)

renia

...i radził sobie z wrogami wedle swego powiedzenia: "Boże, strzeż mnie od przyjaciół, z wrogami poradzę sobie sam".

administ

Szarapowa jęczy z Azarenką w półfinale na eurosporcie!  :D
A jak tam te "nasze" kaleki piłkarskie?

administ

O - prowadzą 1:0  :shock: