Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

Sport

Zaczęty przez adampio, 2008-10-23, 23:20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Ale chyba w dalszych rozgrywkach będę kibicowała Czechom... :roll:

MariuszM

Cytat: renia w 2012-06-16, 22:54:07
Czyli "Naszym"  :lol: ;)

Sandman80

Smutne to jest mieliśmy chyba jednak najsłabsza grupe moim zdaniem jak sie juz wkłada taki wysiłek w organizacje to sie i nie oszczędza na trenerach ale może sie czepiam , fajnie ze Czesi awansowali

renia

Cytat: MariuszM w 2012-06-16, 22:56:05
Cytat: renia w 2012-06-16, 22:54:07
Czyli "Naszym"  :lol: ;)

Tak jest... :D zdecydowanie lepiej grali od Polaków. Zasłużyli na zwycięstwo...

MariuszM

Trener? Podobno Pan Gmoch chciał naszych wspomóc ŻO  :lol: ,ale przestraszyli się,że będę The Best of  :twisted:

Sandman80

i na koniec zagraliśmy od 30 minuty beznadziejnie , totalne dno  Czesi  jak poznali wynik z Warszawy wiedzieli ze muszą wygrać i wygrali , dno dna jeszcze gorzej niż 2 polowa z Grecja

MariuszM

Pamiętajcie "suche" mięso a po meczu warzywa, sałaty i takie tam. O jajkach zapomnijcie :)
http://youtu.be/89Ci2El3jg4?t=2m24s

renia

Takie lekkie rzeczy jedzą a tak ciężko biegają... :(

renia

Ma chyba teraz spadek formy... 8) :lol:

MariuszM

A gdzie Ww? Nic dziwnego,że energii starcza im  na 30min Zboża i ziemniory się kłaniają  :lol:
B:W:T 1:5:0,2-0,5 powinno postawić ich na nogi :)
http://www.youtube.com/watch?v=ASxZc88f1wc

RafałS

Cytat: renia w 2012-06-16, 23:37:00
Ma chyba teraz spadek formy... 8) :lol:
Czy ja wiem?  :)
Ja tam nie zauważyłem jakiejś różnicy, a badam temat już od jakiegoś czasu.  8)  8)  8)

RafałS

Cytat: MariuszM w 2012-06-16, 23:44:02
...http://www.youtube.com/watch?v=ASxZc88f1wc
"Organiczne" i "urozmaicone" jedzą.
Kto by chciał być w kadrze?  :|

Blackend

Tak dobrze żarło i zdechło  :wink:

Blackend

I Rosjanie nie wyszli, to jest dopiero sensacja  :D

Dasna

Cytat: MariuszM w 2012-06-16, 22:47:45
Dasna mój rozum mówi mi co innego, moje serce bije dla orzełka i barw biało czerwonych. :) Niczym Irlandczyk :)
Nie odniosłeś się do mojego postu.Tylko płyniesz na emocjach.

Nikt nikomu nie wyznacza miejsca o ile on sam nie daje na to przyzwolenia. Twoje stwierdzenia, że "pokazali nam nasze miejsce' stawia nas w roli bezwolnych. bezrozumnych istot niższej kategorii.
Dla mnie takie stwierdzenia są obraźliwe.

Dasna

A tak a propos diety.
Sponsorem jest Powerade i ładują w nich te świństwo. Choć dobrze , że nie Red Bull albo Tiger.

A umiejętności zabrakło nawet przy prostych podaniach.

piosza

Wy tu deliberujecie o jakiś dietach, "złym przygotowaniu", niekompetencji etc., a przecież dla każdego prawdziwego Polaka i patrioty jest oczywiste, że to nie miało najmniejszego znaczenia a "przegrana" reprezentacji Polski w Euro 2012 jest po prostu efektem spisku antypolskich sił o określonym pochodzeniu etnicznym, które chcą nam wmówić odpowiedzialność za Holocaust! Polska  znów padła ofiarą państw od niej silniejszych i bardziej bezwzględnych, a na dodatek ateistycznych (tfu!). To taki drugi Pakt Ribentrow-Mołotow i piąty rozbiór Polski.
Z drugiej jednak strony pamiętajmy, że Polska jest Chrystusem Narodów i że im bardziej Polska cierpi tym lepiej, gdyż tym szybciej nadejdzie zbawienie i moralna Odnowa całej Europy, jeśli nie Świata! Dlatego to, co się stało, można uznać za kolejne Wielkie Moralne Zwycięstwo Narodu Polskiego.
:lol:

Dasna

Eeee tam "piosza" przestań. Sarkazm nic tu nie da. :wink:
Oczywiście , że są ważniejsze sprawy i z powodu meczu nikt nie będzie się ciąć,Chyba :roll: :? , ale.....