Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

Sport

Zaczęty przez adampio, 2008-10-23, 23:20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

SKANDAL!
Tylko jedna Nasza drużyna wyszła z grupy!  :shock:
Co za pech!   :?

PS
ale ponoć obcy gadają, że to najlepiej zorganizowane ME w historii!  :D
Aż 93% zadowolenia!  :shock: :D :D :D

renia

Cytat: RafałS w 2012-06-16, 23:45:17
Cytat: renia w 2012-06-16, 23:37:00
Ma chyba teraz spadek formy... 8) :lol:
Czy ja wiem?  :)
Ja tam nie zauważyłem jakiejś różnicy, a badam temat już od jakiegoś czasu.  8)  8)  8)

Czyli cały czas zgaduje... czasami się uda czasami nie... :roll: a miny robi takie jakby naprawdę przyszłość widział... :lol: :lol:

Sandman80

wszystko rozumiem  ale chyba jesteśmy gospodarzem i jakieś karne nam sie należały  :D

a  TV znowu oderwani od rzeczywistości
"
- Zaangażowanie było bez zarzutu…
- Byliśmy bardzo blisko celu…
- Czesi na początku nie mogliśmy się otrząsnąć…
- Tytoń pokazał swoją klasę…
- Zabrakło trochę skuteczności…
- Nam, Polakom, zawsze najłatwiej krytykować…
- Doświadczenie musi procentować…
- Futbol jest nieobliczalny…
- Cieszmy się pięknym turniejem…
- Mamy piękne stadiony, kibicują miliony kibiców…
- To nie koniec, to dopiero fundament, na którym możemy budować…"

:lol:

renia

Cytat: piosza w 2012-06-17, 07:06:57
Wy tu deliberujecie o jakiś dietach, "złym przygotowaniu", niekompetencji etc., a przecież dla każdego prawdziwego Polaka i patrioty jest oczywiste, że to nie miało najmniejszego znaczenia a "przegrana" reprezentacji Polski w Euro 2012 jest po prostu efektem spisku antypolskich sił o określonym pochodzeniu etnicznym, które chcą nam wmówić odpowiedzialność za Holocaust! Polska  znów padła ofiarą państw od niej silniejszych i bardziej bezwzględnych, a na dodatek ateistycznych (tfu!). To taki drugi Pakt Ribentrow-Mołotow i piąty rozbiór Polski.
Z drugiej jednak strony pamiętajmy, że Polska jest Chrystusem Narodów i że im bardziej Polska cierpi tym lepiej, gdyż tym szybciej nadejdzie zbawienie i moralna Odnowa całej Europy, jeśli nie Świata! Dlatego to, co się stało, można uznać za kolejne Wielkie Moralne Zwycięstwo Narodu Polskiego.
:lol:

Nie powinno się popadać z jednej skrajności w drugą i patrzeć na wszystko w kategoriach "czarny" albo "biały"...zawsze czynników jest więcej. Lepiej obiektywnie patrzeć na nie, a nie na to aby komuś dogryźć...

Sandman80

Cytat: renia w 2012-06-17, 08:05:47
Nie powinno się popadać z jednej skrajności w drugą i patrzeć na wszystko w kategoriach "czarny" albo "biały"...zawsze czynników jest więcej. Lepiej obiektywnie patrzeć na nie, a nie na to aby komuś dogryźć...

daj spokój ten typ tak ma

administ

Na "kurczakach i łososiach z warzywkami" kiepsko się biega długie dystanse.  :wink:
Skład aminikwasowy, przewaga wydzielania somatotropiny, a nie glukagonu i rzuty insulinowe, nie sprzyjają ani neoglukogenezie, ani lipogenezie, ani nawet porządnej lipolizie w trakcie wysiłku!  :?

PS
ale na świninie wydajność rośnie nawet przy takim syndromie metabolicznym.  :D

PS II
teraz hanniusiowogavroszkowe dobredzieciątka potraktujcie to jako "baboki", albo głupoty, bo za dużo napisałem.  :D
I nie prosić, abym tłumaczył, tyko samodzielnie szukać potwierdzenia i uczyć się!

renia

"Gavroche" pisał, że dr. Kwaśniewski twierdzi, że po tygodniu jedzenia czereśni ma się stłuszczoną wątrobę. Bardzo uważnie czytał... :shock: :lol: Ale "wie", że na pewno Doktor się "mydli"... :lol:

adampio

No coz, mnie zostala jeszcze Dania, za ktora moge kibicowac :lol:

administ

Ale na "kurczakach i łososiach z warzywkami" bardzo dobrze się biega na krótszych dystansach i boiskach, gdy są przerwy i jest czas na szybkie odkwaszenie i odnowienie zapasu energetycznego, w tym fosfokreatyny.  :D

administ

Cytat: renia w 2012-06-17, 08:25:28
"Gavroche"

Z nierozumiejącymi czytanego tekstu nie polemizuję!  :?
Szkoda marnować czasu.  8)

renia

Cytat: adampio w 2012-06-17, 08:42:05
No coz, mnie zostala jeszcze Dania, za ktora moge kibicowac :lol:

Kibicowanie nie zawsze jest przyjemnością. Ja się cieszę, że już "nie muszę" się emocjonować...Szkoda na to energii...

administ

No jak?
W turnieju z naszych drużyn są Czesi i jeszcze Ukraińcy i Chorwaci mogą być!  :D

administ

Cytat: admin w 2012-06-17, 08:42:57
Ale na "kurczakach i łososiach z warzywkami" bardzo dobrze się biega na krótszych dystansach i boiskach, gdy są przerwy i jest czas na szybkie odkwaszenie i odnowienie zapasu energetycznego, w tym fosfokreatyny.  :D

Ten typ wysiłku okraślić można jako adrenolinowoinsuliowy.  :wink:
Białe mięso z warzywami jest najsposobniejsze dla takiego - "kociego wysiłku".  :D

renia

Cytat: admin w 2012-06-17, 08:50:37
No jak?
W turnieju z naszych drużyn są Czesi i jeszcze Ukraińcy i Chorwaci mogą być!  :D

Będę po ich stronie  :D ale już bez takich emocji jak za Polską... 8)

Blackend

Stało się, to co wiekszość z nas czuła, że musi sie stać, ale zawsze gdzies tam tliła sie nadzieja...  :)
Widziałem wczoraj na zywo wywiad ze Smudą, w którym honorowo wypowiedział się, że podaje sie do dymisji. I to jest ok, są przed nami nowe imprezy i trzeba dac szansę innym, a przede wszystkim musi sie odnowić PZPN. Za to organizacyjnie jest na piątkę, co było do przewidzenia, poniewaz jestesmy bardzo gościnnym narodem  :D
Teraz pozostaje nam kibicować innym - mozna np. naszym przyjaciołom z południa, gdyby wygrali, to bądź co bądź przegrac z mistrzem to nie byle co  :wink:

administ

Każda impreza w Polsce była organizacyjnie i kibicowo oceniana zawsze wysoko.
Bo tu można zorganizować wszystko.  :wink:

Radzio

Słowianie wytypowali najlepszą drużynę do dalszej części mistrzostw. :D 

Gwidon

ALE OBCIACH :x  jeszcze nigdy nie bylem tak zniesmaczony polskim fudbolem, nasi zakala mistrzostw - taki wstyd, a przemadrzale ruskie podzielily los polakow, dzis kibicuje miom dwom faworytom Holandii i Niemcom :P

MariuszM

Wszystko i za nieduża kasę  :twisted:  :lol:

administ

Bo piłka jest okrągła, a przeważnie wygrywają Niemcy.
To przez to świńskie, bawarskie mięso.  :wink: