Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

Sport

Zaczęty przez adampio, 2008-10-23, 23:20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

Klasycznie - nikt nie czytał  :lol:

renia

Tak jak ja nie czytałam w ekspresie do kawy i nie wiedziałam, że trzeba go odkamieniać... 8) :lol:

administ

Cytat: Blackend w 2012-06-17, 16:01:25
Klasycznie - nikt nie czytał  :lol:

No ma się rozumieć!
Bo to nowa generacja sprzętu jest, dostosowana do nieczytania...  :wink:  :D

administ

Cytat: renia w 2012-06-17, 16:03:24
Tak jak ja nie czytałam w ekspresie do kawy i nie wiedziałam, że trzeba go odkamieniać... 8) :lol:

A - stary model.  :?
Teraz się same odkamieniają i czytać instrukcji nie trzeba!  :D

Blackend

Cytat: admin w 2012-06-17, 16:04:01
Bo to nowa generacja sprzętu jest, dostosowana do nieczytania...  :wink:  :D

Szczerze mówiąc odpukać problemu nie ma, ale gdyby był, to pewnie szybciej do internetu bym zajrzał - takie czasy  8)

Blackend

Ale juz jest o'k?  8)

renia

Cytat: admin w 2012-06-17, 16:05:19

A - stary model.  :?
Teraz się same odkamieniają i czytać instrukcji nie trzeba!  :D

:shock: To by było coś dla mnie. Taka nowoczesna jestem... 8) :lol:

Sandman80

Blackend

renia

Cytat: Blackend w 2012-06-17, 16:07:49

Ale juz jest o'k?  8)

Nie, nie działa. Dzwoniłam do serwisu, muszę im mailowo opisać usterkę, wysłać wszystkie skanowane dokumenty - łącznie z dowodem zakupu. Ja jakoś paragonu nie miałam, ale sklep internetowy bez problemu nam go przesłał. Jeszcze muszę porobić skany (albo zdjęcia cyfrowe) dokumentów i gwarancji i im wysłać. Ciekawe czy mi go naprawią w ramach gwarancji, czy w związku z nieprawidłowym użytkowaniem będziemy musieli płacić, albo jest jeszcze trzecia możliwość, że nie da się go naprawić... :?

renia

Cytat: Sandman80 w 2012-06-17, 16:15:04
http://www.youtube.com/watch?v=s00Ju5IIKH8

da się da   :D  dobra końcówka

:lol: oni są świetni... :lol: a piłkę można było łapać jak u Blackenda... 8) :lol:

Blackend

Cytat: renia w 2012-06-17, 16:28:53
Nie, nie działa.

To jak Ty teraz kawę robisz? Za przeproszeniem taką naparzaną? ;)

renia

Taką z fusami... :( :lol: czasami rozpuszczalną... :? :lol:

Blackend

Fusiasta?  :shock: Oj to nie bardzo, bo przez zęby trzeba cedzić ;)

renia

Może tymczasowo przeproszę mój ekspres przepływowy, albo ciśnieniowy na gaz... :roll: :? Ale na razie jest to dla mnie nieistotne... 8) :lol: :lol:

administ

Proponuję kupić nowy, nowoczesny, co sam wszystko zrobi!  :wink:

renia

Myślisz, że nie mamy ważniejszych wydatków? Chcesz, żeby mój mąż się wykończył... :shock: :lol: :wink:

administ

http://www.youtube.com/watch?v=61LXCvz6mWA&feature=related - to może taki proszek przynajmniej kupić...  :wink:  :lol:

Dasna

renia

Cytat: admin w 2012-06-17, 18:39:43
http://www.youtube.com/watch?v=61LXCvz6mWA&feature=related - to może taki proszek przynajmniej kupić...  :wink:  :lol:

:lol: ale facet się po nim wybrudził... :shock: :lol: