Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

Sport

Zaczęty przez adampio, 2008-10-23, 23:20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

No nie!
Co to za pieniądze - 900tys. zł - za tyle wysiłku włożonego w przygotowanie drużyny!  :wink:
Tyle to dostaje jakaś prezesina banku miesięcznie...  :twisted:

Sandman80

dziś liczę na Chorwację i przez sympatie kibicuje Irlandczykom

Chorwaci naprawdę sa nieźli wiadomo  Hiszpanie faworytem

adampio

Dunski Bendtner dostal kare 100.000 Euro za reklame ( majtki ) irlandzkiego bookmachera. Paranoja!!! :lol: Albo paranoja?

Gwidon

TEZ KIBICUJE IRLANDII , niech wlochow  wykopia do domciu, w drugim  meczu pewnie bedzie remis 8)

Blackend

Irlandii to musowo, w końcu to druga ojczyzna ;)

Sandman80

Cytat: adampio w 2012-06-18, 19:30:15
Dunski Bendtner dostal kare 100.000 Euro za reklame ( majtki ) irlandzkiego bookmachera. Paranoja!!! :lol: Albo paranoja?

http://i.imgur.com/xeNOR.jpg

RafałS

2:1.................................................................................................................................................................................................................................................... dla Miami.
:D

Dasna

No, jak na razie to moi faworyci Hiszpanie nie bardzo dają sobie rade z Chorwatami. :lol:

MariuszM

Wszystko potoczylo sie po mojej mysl, 'moi' wygrali :D teraz spokojnie mozna isc spac ;)

Radzio

Dziś niespodzianek nie było, ale meczyki coraz fajniejsze. 
Bez względu na jutrzejsze popisy, życzyłbym sobie taki finał: Czechy-Grecja.  8) 

Bo wtedy ... być w "grupie śmierci" i walczyć- to zaszczyt.   :)
Co prawda Grecy mają nieco pod górkę, bo muszą dowalić "sponsorowi strategicznemu", ale przecież to tylko piłka nożna, a nie polityka.  :lol:

administ

Jaka szkoda, że już połowa Euro za nami...  :?
Taka promocja Polski jest bezcenna!  :D

Blackend

renia

Ciekawe, czy mają tam klimę... 8) :lol: :lol: :lol: :wink:

Blackend

W punktach, w których są wymienione wymagania dla chcących uczesticzyc w przetargu, klima jest wymieniona  :D

renia

To dobrze  8) Już się martwiłam, że nasi politycy się spocą w nich... 8) :wink:
I co oni się mają martwić o innych? Źle im? :roll:

renia

Ciekawe jak to by było, gdyby każdy musiał wyżyć tylko z tego co sam wyprodukuje... :roll: :mrgreen:

administ

Za 150tys. nie ma limuzyn!  :?
Więc zaś dziennikarze przegięli.  8)

renia

Ja odnoszę takie wrażenie, że oni pisząc o tych limuzynach bawią się oburzeniem narodu...mnie to już nie rusza... 8) :lol:

Gwidon

oto powod kleski
http://euro.wp.pl/wid,14585799,wiadomosc.html

powinni chyba jednak zaczac od kucharza :P

Dasna

Dzisiaj Ukraina gra. Życzę im zwycięstwa, choć ciężko mi uwierzyć , że pokonają Anglików.