Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

Sport

Zaczęty przez adampio, 2008-10-23, 23:20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

Radzio

W cuda trudno uwierzyć, ale się zdarzają. :D
Szczególnie, gdy macza w tym palce człowiek.  :lol:

renia

Cytat: Dasna w 2012-06-19, 17:44:50
Dzisiaj Ukraina gra. Życzę im zwycięstwa, choć ciężko mi uwierzyć , że pokonają Anglików.

Ja też zdecydowanie jestem za Ukrainą. Niech sokoły wygrają...hej... 8) :lol:

Blackend

Jak na razie Ukraina rozgrywa bardzo dobry mecz  :D

MariuszM

Ciekawe na czym jadą...? :) seta luneta i galareta :P :D

adampio

Juz nie maja sil. :lol:
Druga polowa bedzie angielska. :shock:

MariuszM

I wykrakał :)

Dasna

Jestem mile zaskoczona jak rozgrywają mecz Ukraińcy. Znakomicie. Anglicy rozczarowali mnie. Oooo ja tam widzę gola dla Ukrainy a sędzia nie? Dziwne. :?
Ukraińcy świetni kondycyjnie. 1: 0 przy takiej postawie nie hańba.

RafałS

W drugiej kwarcie Miami szybko nadgoniło sporą różnicę z pierwszej kwarty. Robi się ciekawiej.  :o

RafałS

Następna gierka może być rozstrzygająca. Nie dała rady Oklahoma mimo bolącej nóżki James'a.
Dzień dobry!  :)

Radzio

Cytat: Blackend w 2012-06-19, 21:29:02
Jak na razie Ukraina rozgrywa bardzo dobry mecz  :D

W sportach zespołowych zawodnicy grają tak, jak przeciwnik pozwala.
Kopana nie jest wyjątkiem. :)
Widocznie już czas zbierać siły na Włochy i/lub Hiszpanię. :D

A Niemcy ten etap rozgrywek będą mieli raczej lekki. ;)
Dla pozostałych to ciężka harówka. :)

Dasna

Jednak była bramka. Nie tylko ja to widziałam. Trener Oleg Błohin po skończonym meczu był wkurzony , że sędzia nie uznał gola. Na powtórkach także widać jak John Terry wybija piłkę już spoza linii bramkowej.
Ogólnie brawo Ukraina. :wink: Kondycji wystarczyło  na dwie połowy sic!,  niestety nie jak naszym na 20 min.

Dasna

Podobno jednak ten gol dla Ukrainy padł ze spalonego.Może. :roll:  Ale i tak brawo Ukraina za postawę.

administ

No to jest SKANDAL!  :? 
Nie oglądałem, ale jestem zbulwersowany!  :?
Ostał się ino Czech  :cry:

Gwidon

Cytat: Dasna w 2012-06-20, 06:44:19
Podobno jednak ten gol dla Ukrainy padł ze spalonego.Może. :roll:  Ale i tak brawo Ukraina za postawę.

tez jestem pod wrazeniem gry ukrainy,nasi sie powinni uczyc od nich futbolu,gol oczywiscie byl wyrazny nawet z dalekiej kamery,nie wiem cz robia ci ,,sedziowie ,, pod tymi bramkami-powinni zmienic okulisty,to juz co najmniej drudi ewenement wtych mistrzostwach tego nowego pomyslu :x

adampio

Cytat: Dasna w 2012-06-20, 06:36:09
Jednak była bramka. Nie tylko ja to widziałam. Trener Oleg Błohin po skończonym meczu był wkurzony , że sędzia nie uznał gola. Na powtórkach także widać jak John Terry wybija piłkę już spoza linii bramkowej.
Ogólnie brawo Ukraina. :wink: Kondycji wystarczyło  na dwie połowy sic!,  niestety nie jak naszym na 20 min.

Zawsze dziwia mnie te bezsensowne dyskusje na temat "byla nie byla". Na boisku jest 5-ciu sedziow. Jeden z nich stal 5 metrow od pilki, ktora byla w bramce ale nie przeszla lini calym obwodem, nawet gdyby przeszla to i tak bramki nie bylo, bo sedzie tak powiedzial. I nikt tej bramki nie uzna, chocby pokazali na nie wiem jakich zblizeniach i przy pomocy jakiej technologii. A, ze Oleg byl zly, no coz ja tez bylbym zly i kazdy inny bylby zly gdyby jego druzyna, ktora gra dosc dobry mecz, przegrala i odpadla z mistrzostw. Se la vie.

Radzio

Cytat: admin w 2012-06-20, 07:18:12
...
Ostał się ino Czech  :cry:

Tak to bywa z pospolitym ruszeniem. :)
"...Zdobyte doświadczenie..." już za dwa lata zaprocentuje- tak mawiają zainteresowani.
Ja uważam, że owszem zaprocentuje- kolejnym zdobytym doświadczeniem. :D
Medialność sportowców to poważny argument w ich CV.  :lol:

A już jutro potomkowie niejakiego "Jožina z bažin", czyli odpowiednika naszego Smoka Wawelskiego,
stoczą- nie wiem dlaczego ;)- zwycięski pojedynek z portugalskimi smakoszami dorsza. :D
2:1

Dasna

Wczoraj w telewizji ukraińskiej pokazywano tony śmieci na Хрещатике, centrum Kijowa zasłane śmieciami. Okazuje się , że najwięcej naśmiecili sami Ukraińcy.
Pokazywano także campingi z śpiącymi po meczu Szwedami. Uuu. :?
Jednak to chyba zemsta za wezwanie konsula szwedzkiego in pokazanie mu campingów oraz przekazanie skarg za zły stan sanitarny.

renia

Te śmieci powinni jakoś zabezpieczyć i przechować. Kiedyś mogą mieć wielką wartość pamiątkową... 8) :lol: :wink:

administ

Ciekawe dlaczego dzisiejsze i jutrzejsze ćwierćfinały są o jednej godzinie?
Zasady są proste, mecze bez kalkulacji, więc dlaczego?  :evil: