Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

Sport

Zaczęty przez adampio, 2008-10-23, 23:20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

Co za koleś z tego Hu-Hu - odpadł w pierwszej rundzie, ale cała nadzieja w IgaS! ;)

admin

IgaS prowadzi 1:0 w setach, ale ciężko było na początku.  :?

admin

1:1!  :shock:  :?

Jarek

Ale ona dla Ukrainy gra :lol:

admin

2:1, ale IgaS źle biega na trawie.  :?
To źle wróży! ;)

admin

Cytat: Jarek w 2022-06-30, 18:21:17
Ale ona dla Ukrainy gra :lol:

Znaczy - wygrane im darowuje?  :shock: :?

Jarek

Moze wygrana wesprze Ukraine, to byłby piekny gest... :lol:
Sniadanko z Prezydentem na bank :lol:

Zyon

kreseczka na sniadanko  :lol: :lol: :lol:
Work Buy Consume Die

admin

Ale jakaś "nasza" Magda Frąch wczoraj też awansowała do 1/16 - to ponoć wielka niespodzianka,bo do tej pory odpadała w pierwszych rundach AO i USO!  :D

Jarek

Wyrazne powstanie z kolan w tej dziedzine sportu :lol:

admin

:lol: :lol: :lol:
Z podskoków na skoczni sport "arystokratyczny" staje się "narodowym", tylko te zarobki bulwersują niektórych, bo pomacha przez tydzień se taka jedna pół dnia rakietką i 2mln funtów w kieszeń wpada! ;)

Jarek

I tak kopacze najlepiej zarabiaja, bo nie musieli tyle inwestowac co tenisisci.
Kiedys Becker powiedział tak - w szk?łce byli lepssi niz ja, ale m?j ojciec miał kase, dlatego mogłem sie rozwijac pod okiem najlepszy trenr?w na swiecie na Florydzie :lol:

Blackend

:lol:
Ale za to Rafa jest spoko gościem, bo swój jacht zamówił w gdańskiej stoczni. ;)  8)

RafałS

A ona gdańska jeszcze czy amerolska gdańska?

Blackend

Być może jest to kapitał zagraniczny, ale ja z tych co popierają zagraniczne inwestycje i przyspieszają rozwój niż mozolne odbudowywanie własnego kapitału.  8)

Jarek

Stare dobre czasy :wink:

RafałS

Oj tak, przy władzach polinowskich nic tylko nieustający szybki rozwój  :wink: . Obowiązkowo blokada chińskich i ruskich szlaków gospodarczych. 8)

Jarek

Narzucony system rozwoju gospodarczego, albo wam tu granaty wprowadzimy... :lol:
Jedno dobre, nie musielismy krwia płacic jak Jugole przykładowo...

RafałS

Jugole już w innej bajce, jak celtole itd. :|

Jarek

No dopiero teraz w tej samej bajce, co my koniec lata 90- tych,