Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

RafałS

...deszcz, błoto, etc.

RafałS

Po dłuższej niezawinionej przerwie... Dziś tak bardziej małe spiny katecholaminowe. 2km/5obwodów po 1:30. Mniej potu acz sam nie wiem co wolę.  :roll: :wink:

Blackend

A mnie dziś taki jeden wyprzedził i nijak nie szło go dogonić.  :?  8)
Ale pocieszałem się, że stawy mu polecą, jądra obsuną i utraci część czerwonych krwinek. ;)

Jarek

Anulka177

RafałS

Fajnie, chłodny wieczór 12C i 4 kilo bez spiny 20:30.

Blackend

Biegnę sobie beztrosko przez las, aż naraz musiałem się zatrzymać żeby sznurówki zawiązać. ;)
I zaraz zaczęło się przyczepiać skrzydlate robactwo i co gorsza kleszcze też.  :?
Dość skutecznie zachęciło mnie to dalszego jeszcze szybszego biegu, więc nie ma co narzekać, ale miał rację w swych rozważaniach pan Wasilik, wszystko nam tu przeszkadza. ;)

RafałS

Za mało dzikich genów.  :wink:

Blackend

:lol:
No tak wyszło, że błękitna krew. ;)

RafałS

4kilo człap człap bo pierwsze 400m w 1:20.  :)

Blackend

Ło matko córko i córko, istna plaga komarów. Ledwo się zatrzymałem żeby kamień z buta wyciągnąć i zostałem zaatakowany przez całą chmarę.  :?  :lol:
Znowu zapomniałem się offem popsikać, ale może następnym razem kupię sobie obrożę przeciw kleszczom dla psa?  :roll:
Wtedy wejdę w stan umysłu "ciemnego ludu" wdzięcznego Liliputinowi za 500+ co im dał.  :shock:  :lol:

RafałS

To u mnie na bieżni nic nie lata  :) . Z resztą przez ostatnie kilka lat byłem tak pokąsany komarowo-kleszczowo itd. że wystarczy mi na kilka lat do przodu jakby coś  :mrgreen: .
Dzisiaj 4k/20:15. Niby chłodno, ale wilgotno i ciepło się czuje.

administ

Nawet i bym się przeleciał kilka metrów, ale ten ból mięśni po przerwie...  :?
Mawiają, że to "zakwasy", ale nie wiedzą co mawiają... ;)

Daniel

Jakaś kara za przerwę musi być.

Blackend

To trzeba się dziś znowu przebiec żeby z tego bólu zakwasów nie dostać. ;)

administ

Blackend

Zauważyłem, że w wysokich temperaturach lepiej gospodaruję energią, bo i tak wychodzę z założenia, że rekordów nie będzie.  8)
Dzięki temu są siły na finisz, a chyba przyznacie, że efektowny finisz pozostawia dobre wrażenie i chęci na zaś. ;)

administ

Wiadomo... ;)
Wszystko się zgadza.  :D

Blackend

...poznaje się po tym jak kończy. ;)

administ