Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

:?
Spić gościa i spoko... ;)

Blackend

Właśnie też piszę żeby go poczęstować po polsku.  :lol:

administ

Jarek

RafałS

Najlepsza pora roku, dopiero ciemno się zrobiło. Na dziś 5k wytuptałem/czas jakiś niezły, ale nie zmierzyłem dokładnie.  :)

renia

Szkoda czasu na mierzenie czasu... 8) :lol:

administ

Jak pomyślę o tym szkodliwym dla zdrowia bieganiu, to mnie wątroba zaczyna boleć... ;)

renia

Doktor pisał, że organizm nic nie powinien robić ponad to co musi... 8) :lol: :wink:
Wiem, wiem, życie bez ruchu nie jest życiem... 8)

administ

Właśnie! Obsługa pilota tv na leżąco starczy. ;)

Blackend

Lepiej mieć do obsługi pilota odpowiednią panią, a samemu zaprzestać na ruchu gałek ocznych. ;)

administ

To nie jest dobre rozwiązanie, bo można stracić kontrolę nad ekranem. ;)

renia

Cytat: Blackend w 2017-06-19, 10:53:43
Lepiej mieć do obsługi pilota odpowiednią panią, a samemu zaprzestać na ruchu gałek ocznych. ;)

Ale nie wybierałbyś programów, bo byś musiał jeszcze buzią ruszać i mózgiem... :? Oglądałbyś jak leci... :? 8) :lol:

Blackend

Cytat: admin w 2017-06-19, 11:01:22
To nie jest dobre rozwiązanie, bo można stracić kontrolę nad ekranem. ;)

To zależy od pani... ;)

Blackend

Cytat: renia w 2017-06-19, 12:50:10
Ale nie wybierałbyś programów, bo byś musiał jeszcze buzią ruszać i mózgiem... :? Oglądałbyś jak leci... :? 8) :lol:

W TV i tak nic nie ma do oglądania, więc lepiej patrzeć jak leci, a jak się znudzi, to zmienić panią. ;)

RafałS

Już lepiej z wieczorka 18C. 4k wyrobione w 19:50. Niedługo braki zimna mogą dać się we znaki.  :|

Blackend

Jutro planuje przebieżkę, to może co napiszę jak dobiegnę. ;)

renia

A pani do biegania nie masz? :shock: :lol: 8)

Blackend

No nie mam, a przydałaby się taka biegnąca metr przede mną, aby drogę torować przed spacerowiczami. ;)

administ

Z metra się całości nie ogarnia i trzeba się lekko pochylać... ;)
Niewygodnie, lepiej na dwa, trzy metry odpuścić.  8)