Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dasna

Cytat: Zyon w 2014-04-22, 18:39:38
Cytat: renia w 2014-04-22, 18:17:40
Pochwalę się, że zrobiłam dzisiaj przebieżkę w plenerze.
Wytapetowalas sciane kolo orbitreka?  :lol: :lol:
:lol: :lol:

renia

Cytat: Dasna w 2014-04-22, 20:08:27
Pochwalę się, że zrobiłam dzisiaj przebieżkę w plenerze. Kondycję mam nie lepszą i nie gorszą niż w zeszłym roku... :D
Brawo. :wink:

Pewnie za odwagę... :lol:

renia

Cytat: Dasna w 2014-04-22, 20:09:00

Dasna, a Ty się śmiejesz zamiast mnie bronić... :shock: :? :lol: Żadnej solidarności nie ma tutaj ani na Ukrainie... :? :lol: :wink:

Dasna

Cytat: renia w 2014-04-22, 20:18:05
Cytat: Dasna w 2014-04-22, 20:09:00

Dasna, a Ty się śmiejesz zamiast mnie bronić... :shock: :? :lol: Żadnej solidarności nie ma tutaj ani na Ukrainie... :? :lol: :wink:
Nie, no Reniu, tak.Juz bronie. Zyonie powalę Cię na glebę jak Cię spotkam. :evil:

renia

W Tobie siła i nadzieja... :D Daję Ci pełnomocnictwo... :lol: :wink:

Dasna

Cytat: renia w 2014-04-22, 20:23:19
W Tobie siła i nadzieja... :D Daję Ci pełnomocnictwo... :lol: :wink:
Przyjmuję. Bój się Zyonie, oj bój. :evil:

renia

Ale to może być nasz bój ostatni... :? :lol: Gdzieś czytałam, że Zyon ma swoich padawanów... :?

Dasna

Cytat: renia w 2014-04-22, 20:26:57
Ale to może być nasz bój ostatni... :? :lol: Gdzieś czytałam, że Zyon ma swoich padawanów... :?
Nasz?  :roll: A co tez masz zamiar bić Zyona? :mrgreen: To, dobrze. Zawsze raźniej polec. :lol: :lol:
Boże, padawanów :shock: A co Zyon za Jodę robi? Albo za Obi wan Kenobi'ego? :roll:

To nas rozniesie. :(

administ

Bój się teraz ty Kreonie - było -  :wink: :mrgreen:

Dasna

Cytat: admin w 2014-04-22, 20:36:46
Bój się teraz ty Kreonie - było -  :wink: :mrgreen:
Ano. :D

renia

No ja się lepiej poddaję jak Ukraińcy... 8) :lol:

Dasna

Cytat: renia w 2014-04-22, 20:49:07
No ja się lepiej poddaję jak Ukraińcy... 8) :lol:
To ja się tez zastanowię. :mrgreen: :roll: :lol:

renia

Ja już nawet nie pamiętam za co miałyśmy Zyona bić... :roll: chyba za tą tapetę...nieładna... :lol:

Dasna

Cytat: renia w 2014-04-22, 20:53:33
Ja już nawet nie pamiętam za co miałyśmy Zyona bić... :roll: chyba za tą tapetę...nieładna... :lol:
:lol:

Radzio

Minus 25km do emerytury. Ubezpieczyciel powinien wystosować DO mnie list pochwalny za kompletny brak dbałości o własne zdrowie, wszak powszechnie wiadomo, że takie bieganie jest wysoce szkodliwe. :D
Nie wiem co mnie podkusiło ... :roll:, może takie wewnętrzne pragnienie akceptacji wśród zwolenników domniemania, że "przesadna dbałość o zdrowie, to stanowczo przesada". ;) :lol:
A! Przypomniałem sobie, zupełnie przy okazji. :)
Z niekłamanym niesmakiem wspominam incydent, jakim było "barykadowanie" drzwi do sali konferencyjnej w sanatorium ZNP przed przypadkowymi osobami, ale zainteresowanymi  pewnym modelem żywienia, opracowanym dekady temu przez mojego Przyjaciela. W żadnej dostępnej mi publikacji nie doczytałem, żeby twórca oczekiwał takich rozwiązań, a ploty zwyczajnie ignoruję. Na szczęście było to kilka lat temu i teraz tworzy się zupełnie nowa historia. :D

Radzio

Kruki gościć się zaczęły :shock:, znaczy cztery dorosłe osobniki w jednym gnieździe o czymś rozprawiają. ;) :D
+9km do emerytury. O! :lol:

Gavroche

Cytat: Radzio w 2014-04-25, 08:10:57
Kruki gościć się zaczęły :shock:, znaczy cztery dorosłe osobniki w jednym gnieździe o czymś rozprawiają. ;) :D
+9km do emerytury. O! :lol:
Może to pisklęta? :D

Radzio

Kociołek. :shock: Cztery dorosłe pisklęta. Luśni nie wziąłem, to mi się zdawało- jak nic.  :lol:
Ale, że Ty się dopatrzyłeś! Jak? :D

Gavroche

Cytat: Radzio w 2014-04-25, 08:21:02
Kociołek. :shock: Cztery dorosłe pisklęta. Luśni nie wziąłem, to mi się zdawało- jak nic.  :lol:
Ale, że Ty się dopatrzyłeś! Jak? :D
Po mojemu to rodzice i młode.
Ptaki rosną skokowo, a nie jak ssaki płynnie :D
Kruki w zimie mają mnóstwo padliny, więc gniazdują najwcześniej z naszych krukowatych, nawet pod koniec stycznia :D
Młode opuszczają gniazdo po dwóch miesiącach, to se policz :D

Radzio

Pod koniec marca, policzyłem. :D