Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

Dzięki, trzeba biegać póki chęci jeszcze są, a zdrowie też nie szwankuje, no i przede wszystkim pedagogicznie dać dobry przykład. ;)  :lol:

renia

Nie ma lepszej metody wychowawczej, jak dobry przykład... :D

Dasna

Cytat: Blackend w 2014-04-12, 13:38:46
Dzięki, trzeba biegać póki chęci jeszcze są, a zdrowie też nie szwankuje, no i przede wszystkim pedagogicznie dać dobry przykład. ;)  :lol:
Super. :D

Gavroche

Cytat: renia w 2014-04-12, 14:07:14
Nie ma lepszej metody wychowawczej, jak dobry przykład... :D
Że opiernicz na temat palenia i picia, od ojca trzymającego fajkę i browka, nie zadziała? :shock:

renia

Kiepsko, jak było widać w filmie o podobnym tytule... :lol:

Radzio

Sandały odnalazłem. 8) :D :lol:
+10 do emerytury. ;)

Blackend

Piękny jest wiosenny rozśpiewany las.  :D
Tylko ludzi w nim od cholery i trochę, a specjalnie w swej naiwnej przebiegłosci wybrałem mszową godzinę.  :?
Następnym razem wybiorę porę obiadową.  :?  8)

renia

Drzewa w lesie to mogą przeszkadzać, ale żeby ludzie? :shock: :wink:

Blackend

Istotą lasu, to drzewa, a ludzie nie zawsze potrafią się stosownie zachować.  8)

renia

Jak nie potrafią się kulturalnie zachować, to idą do lasu... :lol:

Gavroche

Cytat: renia w 2014-04-21, 14:30:22
Jak nie potrafią się kulturalnie zachować, to idą do lasu... :lol:
Pamiętam z podstawówki:
-Czego się drzesz?! W lesie jesteś?
Lub:
-Czego się drzesz?! W lesie jesteś.
8)

Blackend

Właśnie i przeszkadzają tylko. ;)

Radzio

O toto.
Może na konferencjach nadal będzie można w końcowych słowach urządzać tyrady, a w lesie już nie ..., w lesie sójki- ale między sobą- równać się z tym jedynie mogą. :D ;)
Byłem, to wiem- im kto wyższą rangę prezentuje, tym donośniejszy grzmot wydobywa. Byłem, to wiem. 8)

Święta zastały mnie w wodzie, na wodzie, lądzie i ... z powietrzem. Było mokro, boso i w trójkącie z dwoma pedałami. O! :lol:
Nie wiem jak to się ma do emerytury, ale spokojnej starości to ja się nie spodziewam- czasy takie, dla wielu niepewne. ;) :D ;)

renia

Pochwalę się, że zrobiłam dzisiaj przebieżkę w plenerze. Kondycję mam nie lepszą i nie gorszą niż w zeszłym roku... :D

Gavroche

Cytat: renia w 2014-04-22, 18:17:40
Pochwalę się, że zrobiłam dzisiaj przebieżkę w plenerze. Kondycję mam nie lepszą i nie gorszą niż w zeszłym roku... :D
A powinno być lepiej czy gorzej? :roll:

renia

Nie wiem jak powinno być... :roll: tylko jak jest...

Gavroche

Cytat: renia w 2014-04-22, 18:31:52
Nie wiem jak powinno być... :roll: tylko jak jest...
Jest dobrze, bo jak inaczej? :wink:

Zyon

Pochwalę się, że zrobiłam dzisiaj przebieżkę w plenerze.
Wytapetowalas sciane kolo orbitreka?  :lol: :lol:
Work Buy Consume Die

renia

:evil: :lol: Orbitreka mam w łazience, to tam nie bardzo by pasowała tapeta... :lol:

Dasna

Brawo. :wink: