Aktualności:

Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jarek

Ja już jestem zadowolony .

Blackend

No to problem, bo nie ma na scenie politycznej partii dla zadowolonych i nie ma na kogo głosować.  :? ;)  :lol:

Diogenes z Synopy

21 st C - , idealna aby nie spocić się , idealna aby nie zmarznąć.

Dziś slalom. Między windsurferami, motorówkami, skuterami, żaglówkami, kajakami ,rowerkami, jachtami. 1,5 - 2 km tylko, bo niebezpiecznie na wodzie. Alkohol na plaży i wodzie to nasz wróg.
Kormorany obs..ły następne drzewo, które usycha na wyspie. Nie korzystają z tych ubiegłorocznych uschniętych ( jako ustępu). Znają mnie więc robią to przy mnie ;-) > Wiatr niezły, więc meszki, gzy i inne dziadostwa nie gryzą.

Diogenes z Synopy

21,7 st C  wspaniale, bez wiatru , bez łódek, jak w raju.

tylko wędkarze nie pozwalają podpływać do brzegu, że niby ryby spłoszę, a są zdrowe.

kogo o 6.00 w niedzielę można spotkać ?  morsa i optymalnego. Fajne chłopaki, podstarzałe, udają młodzieniaszków ;-)

Blackend

Iść nie iść?  :roll:
Oczywiście, że idę, bo skoro już założyłem spodenki... ;)

Zyon

U mnie jak w saunie, bieganie w ten upal ... :shock:
Work Buy Consume Die

renia

Cytat: Blackend w 2015-07-19, 13:18:33
Iść nie iść?  :roll:
Oczywiście, że idę, bo skoro już założyłem spodenki... ;)

Pewnie żona kazała Ci naczynia zmywać, to już wolisz biegać... :roll: 8)

renia

Ja też nie biegam w upały, a w chłodzie to już w ogóle... 8)

Blackend

Cytat: renia w 2015-07-19, 14:44:03

Żeby tylko, dlatego muszę biegać. ;)

Blackend

Cytat: Zyon w 2015-07-19, 14:40:53
U mnie jak w saunie, bieganie w ten upal ... :shock:

Tu też sauna, ale powoli bez pobijania rekordów jest całkiem o'k.  :D
Nawet lepiej jak przy jesiennych mżawkach.  8)

renia

Cytat: Blackend w 2015-07-19, 16:07:52
Cytat: renia w 2015-07-19, 14:44:03

Żeby tylko, dlatego muszę biegać. ;)

Jesteś przebiegły... :lol:  I ile przebiegłeś... :roll:

Blackend

Dyszkę, to taki mój ulubiony dystans, którego nie przekraczam.  8)

renia

Dyszkę powiadasz? Ja bym nawet mogła mieć zadyszkę... :roll: :mrgreen:

Blackend

Kwestia treningu, nic więcej. Najpierw trochę, potem ciut więcej, a później samo przychodzi i nawet nie wiadomo kiedy.  :D

administ

I to jest piękne, jak kaleki się robi wytrzymałościowiec...  :D
Tylko trzeba chcieć, a nie piwko i pilot...  8)

Zyon

CytatSą jeszcze tacy, którzy się dziwią, skąd w tobie tyle siły, skoro teoretycznie wcinasz same liście?
- Pewnie, że tak. Wbrew pozorom dieta wegańska jest wysoce kaloryczna. Po bardzo mocnym treningu wypijam dwulitrowego shake'a m.in. z daktylami i bananami, który ma dwa tysiące kalorii. Siłę dają również warzywa, które w połączeniu z twardymi węglowodanami, jak kasza, strączki czy makaron, dają niesamowity efekt. Pamiętajmy, że dobre kalorie w parze z wysoką jakością jedzenia wyjdą nam tylko na zdrowie.

Twoje dzieci będą weganami?
- Nie widzę innej możliwości. Co więcej, trudno jest mi też sobie wyobrazić, żeby mieć dziewczynę, która jest na diecie mięsnej. Ostatnio znajomy zapytał mnie, czy pocałowałbym się z dziewczyną, która je mięso. Odpowiedziałem, że nie, bo czułbym obrzydzenie.
http://polskabiega.sport.pl/polskabiega/1,115409,18364862,polski-ultratriathlonista-i-weganin-przed-morderczym-wyzwaniem.html#MTrek_3zdj
Work Buy Consume Die

administ

CUDOWNE!  :D
Więcej takich...  8)

renia

Na Teresy blogu "lądowała" wegetarianka (a co dopiero weganizm), po latach schorowana...Takie jedzenie nie niszczy od razu... :roll: Witamina B12 w organizmie się po kilku latach wyczerpuje...

administ

Jasne, tak samo po latach niektórych skręci chleb ze smalcem, kawa z margaryną i serniczek ze śmietanką... ;)  :lol:

renia

Jak przeszłam na DO i zaczęłam pisać na tym Forum, to było "wiadomo", że Optymalnych po 5 latach śmiertelne choroby łapią... :shock: :lol:
Ale co do tego ma chleb ze smalcem czy margaryna? 8) :lol: