Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

zofijeczka - dziennik treningowy

Zaczęty przez zofijeczka, 2014-03-15, 21:29:49

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Ważne, aby sobie dobrać to, co najlepiej pasuje.  8)

zofijeczka

A! Kolejna 1h cwiczen za mną.
Po wczorajszym rozciąganiu minęły mi "zakwasy"
Dzisiejsze wzmacniające ćwiczenia były wzmacniające - nie uginały mi się dziś nogi po wyjściu ;)

administ

zofijeczka

No to proszę, kolejna godzina (rozciągania) za mną.
.ale za wcześnie by szukać efektów. Jeszcze bym się zniechęciła. Dalej więc czerpać przyjemność z wyginania i wyciągania. Trochę mi to przypomina stare metody tortur. Szczególnie jak kończę z nosem na ziemi w dziwacznej pozycji i jie wiem jak się z tego wyplątać....
:lol:

renia

Zosiu, a dlaczego w ogóle się tak "torturujesz"? Jakich efektów oczekujesz? Kondycja? Figura? Zdrowie? Czy jeszcze "cuś' innego? :roll:

zofijeczka

Od ponad 10 lat siedziałam przy kompie ciagle.
Wiec i zdrowie i kondycja a i figura utrawlona bedzie
3 w jednym.
No dobrze trochę zmęczenia ale tez potem efekty, beda a i zajecia docelowe to swietna zabawa.
Teraz to tylko przygotowanie.
Ruszac wszak się trzeba.

Przy okazji przywrócę krzywizny kregoslupowi - teraz jest wyprostowany w wielu odcinach w których krzywy byc powinien.
Nie odczuwam tego, ale się przyda nad tym popracowac nim za pozno bedzie ;)

zofijeczka

w sobotę i niedzielę zrobiłam sobie półgodzinne rozciąganie - taką potrzebę poczułam - tak coś gdzieś ciągnęło - a jak się rozgrzałam i rozciągnęłam to jeszcze więcej energii przybyło. Teraz też chyba sobie zrobię rozciąganie bo tak czuję, że pora się zbliża.

Jednym słowem zaczyna się uzależnienie ;D

administ

A to dobrze, bo prężyć muskuły jest zdrowo! ;)

administ

zofijeczka

fajne!
wczoraj też 0,5 h rozciągania było.
dziś ćwiczenia na pionowym drążku :D 1h

Zyon

Work Buy Consume Die

Gavroche

administ

zofijeczka

zofijeczka

Gavroche