Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

Siłownia a ŻO

Zaczęty przez hologram, 2007-07-04, 22:29:47

Poprzedni wątek - Następny wątek

madre

Cytat: Gavroche w 2017-10-05, 17:04:06
To faktycznie pozostaje liczyć tylko, że Ci kiedyś ŻO czynność umysłu poprawi. :D
Dziękuję, że dajesz mi nadzieję. Dostrzegam, że masz rozwinięty dar diagnostyki stanów cudzych umysłów. Będę wdzięczny za sugestie. Chciałbym móc nadążać za Tobą. :) Ale nie znajduję w sobie pragnienia bycia piękniejszym sortem. :shock:

Gavroche

To nic trudnego, nawet przez drut. :D
Ktoś, kto mówi o ludziach i sobie "sort", w dodatku "brzydszy", ten musi jeszcze sporo lat posiedzieć na ŻO w oczekiwaniu poprawy czynności. ;)
Nie lubię jednak, jak ktoś za mną łazi, musisz więc znaleźć własną ścieżkę.

Gavroche

Cytat: Jarek w 2017-10-05, 17:16:26
Człowiek, ale nie małpa :lol:
Prosiłem byś przemyślał, prawda?
Czyli Gilacy z Sachalinu to małpy, czy może jednak ludzie? ;)

Jarek

Przecie sam pisałeś żeś wyznawca Darwina i pochodzisz od małpy. :lol:

madre

Cytat: Gavroche w 2017-10-05, 17:54:05
To nic trudnego, nawet przez drut. :D
Ktoś, kto mówi o ludziach i sobie "sort", w dodatku "brzydszy", ten musi jeszcze sporo lat posiedzieć na ŻO w oczekiwaniu poprawy czynności. ;)
Nie lubię jednak, jak ktoś za mną łazi, musisz więc znaleźć własną ścieżkę.
Dla lepszego zrozumienia nieśmiało przypomnę swoją wypowiedź:
Cytat: madre w 2017-10-05, 17:00:38
Oczywiście , że do paskudnego sortu należę ( z tym że nie na pewno) :lol:
Jak byś miał chwilowy kłopot z pamięcią ( bo przecież nie ze zrozumieniem) to także nieśmiało napomknę że nie zamierzam za Tobą łaskawco łazić, napisałem jedynie że chciałbym móc nadążać za Tobą. (mała różnica, czyni różnicę, nieprawdaż)
Cytat: madre w 2017-10-05, 17:30:06
To faktycznie pozostaje liczyć tylko, że Ci kiedyś ŻO czynność umysłu poprawi. :D
Dziękuję, że dajesz mi nadzieję. Dostrzegam, że masz rozwinięty dar diagnostyki stanów cudzych umysłów. Będę wdzięczny za sugestie. Chciałbym móc nadążać za Tobą. :) Ale nie znajduję w sobie pragnienia bycia piękniejszym sortem. :shock:

Gavroche

Może jednak zacznijcie ćwiczyć ciało, panowie. ;)

administ

vvv

Cytat: Gavroche w 2017-10-05, 16:21:49
silniejszy
Zdecydowanie stawiam na szybkość i antycypację,
nie chcę też komórki co ją trzeba przez dzień ładować.
:shock: :wink:

Jarek

Cytat: Gavroche w 2017-10-05, 19:25:16
Może jednak zacznijcie ćwiczyć ciało, panowie. ;)
:shock:
Wyćwiczone, tylko nie publikowane. :lol:

Gavroche

Dobrze się trenuje na DHEA, biorę od 6 tygodni 25mg dziennie i jestem bardzo zadowolony.
http://translate.google.com/translate?depth=1&hl=pl&langpair=en%7Cpl&rurl=translate.google.pl&u=http://jap.physiology.org/content/87/6/2274.full
Badania krwi pokazują, że u mężczyzn nie za wiele się dzieje przy podawaniu DHEA, ale to w surowicy, natomiast DHEA i jego metabolity działają jako neurosteroidy oraz mają działanie intrakrynne (nowa gałąź endokrynologii, zajmująca się przekształcaniem prekursorów hormonalnych w tkankach docelowych).
Ja zauważam zwiększenie napędu i agresji treningowej, lekki wzrost estrogenu (wzrost wagi, mokrej masy, lepsza praca stawów, lepsze wykorzystanie pokarmu), wysoki poziom energii w ciągu dnia i dobry nastrój.
Naturalnie nie są to dramatyczne różnice w stosunku on/off, ale zauważalne na tyle, że pociągnę cyklik kilka miesięcy.

Dzisiaj świetna sesja, po Świętach Bożego Narodzenia robię sprawdzian z ławki i jestem optymistycznie nastrojony co do wyniku.  :D

RafałS

Znaczy chłop już nie ma emocji po tylu kontrolach? Trza kłuć w pupala to podskoczy  :wink: . Może jeszcze jaki sąd uzna takie hocki-klocki... Dobra zmiana?  :lol:

Bobby

Cytat: madre w 2017-10-05, 17:30:06

I to przez drut :D

Gavroche

Stary Arnold odwiedza kultową plażę w LA:
https://m.youtube.com/watch?v=TWl_MLkcZ3U
Chyba teraz są inne odżywki... :D

Blackend

Jak na 70-ka nieźle.  8)

Gavroche

W tamtych czasach sterydy były jeszcze zdrowe. ;)

Blackend

Bobby

:lol:
Mięsko było niezdrowe a jadł.

Gavroche

Mógł nie wiedzieć, słabo znał angielski, poza tym hipoteza tłuszczowo-cholesterolowa nigdy nie była modna wśród amerykańskich sportowców ciężkoatletycznych. ;)

Gavroche