Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Niech sobie rzucą monetą to za każdym razem im dobrze wyjdzie. Bo podstawowa zasada Dr-a Kwaśniewskiego brzmi - " nie mieszać paliw". Najgorsi są jednak fanatycy, co wierzą w "jedną prawdę objawioną". A jeszcze gorsi są ci, co lepiej wiedzą od samego Dr-a, co "miał na myśli"...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Niezly wariat
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Niezly wariat No, niesamowite jest to, że gość ma nieoficjalny rekord świata w przysiadzie - 480 kg chyba. A zapieprza kardio jak arabski koń
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ale sie otluscil, pewnie standardowa dietka pakerska
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Ale sie otluscil, pewnie standardowa dietka pakerska
Pewnie gorzej. Trójboista kategorii superciężkiej, bez górnego limitu, tuczy się, bo co ma robić? Każdy kilogram pozwala mu dźwigać więcej. Może jakieś problemy zdrowotne się pojawiły, albo laska mu w oko wpadła
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No ale ze swingi takie odchudzajace, tylko rozumiem, ze to sa sumy, bo jednym ciagiem tego raczej nie robil? Ja dzisiaj chcialem sprawdzic ile mi zajmie 100 rwan
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
No ale ze swingi takie odchudzajace, tylko rozumiem, ze to sa sumy, bo jednym ciagiem tego raczej nie robil? Ja dzisiaj chcialem sprawdzic ile mi zajmie 100 rwan A nie wiem jak robił. Z boku są czasy, ale przez 1,5 h? Z drugiej strony 24 kg, to dla niego piórko. 100 rwań 24 kg? Jak będziesz zmieniał ręce co 10-20 powtórzeń to stawiam na 8-9 minut. Nie spiesz się, zsynchronizuj oddech, daj sobie 3-4 sekundy na powtórzenie, jak Ci łapy albo plecy zemdleją, odstaw odważnik na 20-30 sekund. Mi osobiście pomaga widok czasomierza i sygnał po każdej minucie.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
8 i pol minuty mi zajelo przy czym pierwsze 50 powtorzen w pierwszych 2 seriach zrobilem tzn prawa i lewa. A potem juz gorzej, ciagle mnie wszystko boli
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
8 i pol minuty mi zajelo przy czym pierwsze 50 powtorzen w pierwszych 2 seriach zrobilem tzn prawa i lewa. A potem juz gorzej, ciagle mnie wszystko boli Ja zrobiłem 200 w niecałą minutę dłużej. Zmieniałem co 10 powtórzeń, 3 sekundy na powtórzenie. Zerwałem dwa odciski, a miedziany posmak w ustach i darcie pod mostkiem miałem do wieczora Nie będzie mi Caculin podskakiwał, ale spacerek to nie był
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Moze jakbym przyjal taka metodyke co 10 to bym szybciej zrobil a tak sie zarznalem od razu po 25 na strone. No i lapy pieka, mam magnezje, dostalem jak kolka kupilem, podobno mozna tego uzywac do kettli?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Ja zrobiłem 200 w niecałą minutę dłużej. A hannius zrobił 300 w całą minutę krócej, po czym słoik miodu zaliczył na surowo wcześniej doprowadzając do wrzenia!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Moze jakbym przyjal taka metodyke co 10 to bym szybciej zrobil a tak sie zarznalem od razu po 25 na strone. No i lapy pieka, mam magnezje, dostalem jak kolka kupilem, podobno mozna tego uzywac do kettli?
Ja użyłem magnezji dwukrotnie: raz wspinaczkowej i zdarłem odcisk, raz ciężarowej i zdarłem dwa Magnezja jest stworzona do sztangi, która ma tuleje z łożyskami i gryf nie przesuwa się w dłoni. Giriewicy używają jakiejś kombinacji z talkiem chyba, ale to Michała by trzeba spytać. Jak robię po 10 repsów na łapę, to wpadam w rodzaj mantry i prawie nie czuję zmęczenia, samo się cyka z regularnością metronomu. No i dla mnie 24 kg jest relatywnie lżejsze, 32-ką pewno setki bym nie zrobił...o, dobry plan!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja zrobiłem 200 w niecałą minutę dłużej. A hannius zrobił 300 w całą minutę krócej, po czym słoik miodu zaliczył na surowo wcześniej doprowadzając do wrzenia! Gdzie mi do niego! Za wysokie progi
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Jak robię po 10 repsów na łapę, to wpadam w rodzaj mantry i prawie nie czuję zmęczenia, samo się cyka z regularnością metronomu. No wlasnie tak sprobuje, tylko nie wiem czy jutro dojde do siebie hehe. Chcialem sobie pomierzyc te maksy do planu ale potem sie gapnalem, ze rwan w ogole nie ma w tym planie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
Ja zrobiłem 200 w niecałą minutę dłużej. A hannius zrobił 300 w całą minutę krócej, po czym słoik miodu zaliczył na surowo wcześniej doprowadzając do wrzenia! Gdzie mi do niego! Za wysokie progi Looo kazdemu wysokie Chyba tylko yarosh ma podjazd po tych swoich ukladach cwiczeniowych, kucanie ze sztangielka 12 kg hehe
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
Gavro, robiles kiedys drabiny dzwonkiem? Jak to robic, 1 seria i 10 sekund a potem iloscpowtorzen w serii x10=odpoczynek pomiedzy? czy staly czas?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
RafałS
|
W jednej serii? Dzwonkiem? A nie rozleci się ta drabina?
|
|
|
|
|
|
|
|