A ilosc w serii jak robisz? Stala w kazdej czy jakies piramidy, drabiny? Czy na zasadzie smarowania gwintow co godzine-dwie seria dipsow i zaraz po niej pompek, podciagan etc?
Robię tak : seria podciągań najpierw nie wiem czemu , ale w sumie lepiej one pierwsze dla mnie bo zawsze byłem z nich noga... i jadę do maksa ale takiego zdrowego w zbliżonym tempie do pierwszych , bez jakiś przesadyzmów żeby tylko jeszcze jedno ..
Póżniej schodze z drążka i wsiadam na poręcze schodzi między jedną stacją a drugą około 15 sekund
i jade dipsy do oporu ale do poprawnego w tym samym tempie co wcześniejsze powtórzenia.
I tyle ....
Na razie wychodzi mi co 2 - 2,5 h taka superseria w granicach czasowych jak pisąłem ok. 8.00-9.00 do 17.00 -19.00
Co tydzien dodaję taką superserie , aż wyjdzie co godzine ...
Ale teraz dipsy spadły do 12 ... , tzn wszystko sie wyrównało , nie wiem co będzie dalej ... i technika poszła fajnie do przodu ...
Panowie ja jem teraz 1g na kg nawet mniej B ...
Przy tych moich ok. 70kg , to czasem za dużo jest 70 g .. czuję po bebechach .. to moja najlepsza miarka... Kiedyś były sporadyczne pryszczyki na nosie , ale to już przesada , jest
, a póżniej o matko co się dzieje ze skórą ....
Teraz jak czuję za pełny bębenek od B t wiem że jutro trzeb aspróbować 5-10g mniej ..
I tak zostałem na razie przy niecałych 70g B nawet wyjdzie i 50 -60 g i jest git ...
Przy tym tłuszczu robiłem , różne miary do mniej więcej 200 więcej mi nie potrzeba na razie ... Przy większej ilości jak w proporcji 1:3 z B np 60g B i 180 g T , rosła "masa"
? , siła , może też wytzrymałośc ładnie ...
WW przy czymś takim jak było z 50 g to konkretnie u mnie siła , i masa , i raczej stała waga ....
Teraz jadę B 50-60g , fatu jak dla proporcji 1:2-2,5 np: 50-60g B - 120 150 maks T i ww 0,5 do tego w proporcji czyli u mnie wychodzi 30 g only i jadę z fatu , poprawia się definicja przy takim treningu ...
Nie wiem tylko co to woda , nie potrafię tego chyba odróznic , wydaje mi się że mam trochę na sobie ... solę do smaku ... a i nie biegałem już dawno ...
Kiedyś @Gavro napisałeś coś tutaj że nowicjusz nie potrafi odróżnic wody od fatu
czy cos w te deseń , jestem pomiędzy amatorem a średnio zaawansowanym
Jakbyś mógł to kliknij jakis mikro wykładzik w tym temacie ..
Widzę dużo lepszą jakośc i treningów za wyjątkeim , czysto siłowych może , na niższym B ale z jakimiś tam ww ....
Dobra kończę wywód bo mi się boczek przypali