Gavroche
|
Itoito, ale tylko w tej chwili. Trasy w plenerze ciekawsze, ale przybyło ostatnio komplikacji i dotychczasowe najbliższe trasy straciły resztki uroku. A 4km po bieżni można jeszcze jakoś zliczyć bo potem łatwo się zamyślić . Poza tym zbyt długie biegi nie interesują mnie jeszcze bo coś za coś jest na ogół. Awersja do pleneru - broń Boże! Boże uchowaj! jest bardziej dramatycznie No, wiem, mi też trasy spacerowe poprzekładali zabudowaniami i szosami... Ciężko znaleźć coś na godzinę szybkiego marszu, nie mówiąc o dwóch.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ja niestety na moja trasę muszę dojeżdżać samochodem, wokół mam same betony Jest to o tyle uciążliwe, że zaraz po biegu chciało by się jak najszybciej znaleźć pod prysznicem, a tu trzeba niestety jeszcze odczekać
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja niestety na moja trasę muszę dojeżdżać samochodem, wokół mam same betony Jest to o tyle uciążliwe, że zaraz po biegu chciało by się jak najszybciej znaleźć pod prysznicem, a tu trzeba niestety jeszcze odczekać Noś, na jedną z tras też dojeżdżam i to z psami, co szczególnie latem jest uciążliwe, choć do przełknięcia. Ale czego się nie robi dla frajdy z ruchu
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Przez ulice bieganie to jak dla mnie czynnik hamujący. Wybyć poza to jest właśnie pewna chwila, a tam teraz atrakcje - płoty, okopy, błoto, ciężki sprzęt i zależy co się trafi. Lasy też porozbierane.
|
|
|
|
|
|
|
krobert
Go
|
Dobrze zrozumiałam, że Michał Więcek jest Optymalny?
Na razie paraoptymalny bardziej. Biega z Mackiem (optymalnym) w zespole, więc się coraz bardziej szczepi chyba.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Aż się prosi przytaknąć i dodać - właśnie
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Idę biegać (bez koszulki ). Trzeba odrobić zaległości, bo będę musiał się przenieść do wątku "Się dziadzieje"
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Idę biegać (bez koszulki ). Trzeba odrobić zaległości, bo będę musiał się przenieść do wątku "Się dziadzieje" Dzisiaj? Przecież 4 lipca?!
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Obciach...
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Szkoda, że jego menu nie podali... Pewnie lubi warzywa i owoce!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie byłby taki wytrzymały po nich...
|
|