Iga
Go
|
Rozruszałam se te mięśnie i zrobiłam 4 km szybkiego marszu-jest o wiele lepiej Kurcze,ten wątek jest faktycznie bardzo mobilizujący
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
Rozruszałam se te mięśnie i zrobiłam 4 km szybkiego marszu-jest o wiele lepiej... W sam raz - na zakwas.
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
W sam raz - na zakwas. Na nowy zakwas? Ale zdecydowanie jest mi lepiej.Nie mogłam chodzić,a jak sobie rozruszałam,to jest ok.
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
Na nowy zakwas? Ale zdecydowanie jest mi lepiej.Nie mogłam chodzić,a jak sobie rozruszałam,to jest ok.
Stary oczywiście, mnie też trochę przechodziło gdy się tyle przeszło.
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Stary oczywiście, mnie też trochę przechodziło gdy się tyle przeszło. Acha Nic to ,ten ból z zakwasów jest tym zdrowym bólem.Człowiek czuje,że żyje,choć ledwie chodziłam
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Rozchodzić zakwasy .............................przyjemność rozchodzić gnuśność ...............................obowiązek Kolejność niby przypadkowa, ale ..........................
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Rozchodzić zakwasy .............................przyjemność No właśnie tak też robię.Dawniej też tak było Tyle ,że wczoraj czułam się,jakby po moich nogach czołg przejechał Jednak nie poddaję się i wczoraj też poskakałam .Dziś czuję się wspaniale To znaczy mięśnie łydek czuję wspaniale .Dziś dam chyba sobie spokój ze skakaniem.Godzinkę szybkiego marszu w południe i godzinkę po, powinno myślę wystarczyć ,no chyba,że wieczorem znów mnie najdzie,to poskaczę.Chodzi o to,że energii ci u mnie dostatek,tylko teraz trzeba mięśnie pobudzić do działania .Dobrze,że stawy skokowe się dało PS.Jeśli chodzi o gnuśnienie,to nie nie,to nie moja liga W ruchu lubię być,tylko że nie biegałam od dawna,a chciałabym zacząć.Rolki to nie to samo co bieg,a głównie na nich ostatnimi latami ćwiczyłam Jak sobie przypomnę,jak biegałam zimą,wieczorem,po puszystym śniegu,leśną drogą ,to mi się coś robi
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Gęsia skórka mi wychodzi
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
Gęsia skórka mi wychodzi Z zimna? Znaczy przez zimowe myśli?
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Z zimna? Znaczy przez zimowe myśli? Może to przez podekscytowanie? W każdym razie takie zimowe wieczory (bieganie i nacieranie śniegiem ) przywołują miłe wspomnienia Polecam takie ćwiczenia
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
...... Polecam takie ćwiczenia Polecam, bo sama: a-stosuję; b- stosowałam; c- będę stosowała...............
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Polecam, bo sama: a-stosuję; b- stosowałam; c- będę stosowała............... No teraz raczej nie stosuję,bo nie ma śniegu Ale stosowałam każdej zimy kiedyś tam,dlatego to przywołuje miłe wspomnienia ,które motywują do dalszego stosowania ;D Nie ma jak się porządnie natrzeć śniegiem z przyjaciółmi ,może być we dwójkę i pobiegać przy tym, rzecz jasna ;D
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Teraz to już wystarczy mąż i dzieci A jak ktoś zechce ,to może się dołączyć Pozdrawiam z zamglonego Zabrza
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Teraz to już wystarczy mąż i dzieci A jak ktoś zechce ,to może się dołączyć Pozdrawiam z zamglonego Zabrza A ja wcale za zimą nie tęsknię...ja chcę wiosny
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...ja chcę wiosny A na allegro nie można jej kupić? Tam jest ponoć wszystko..
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
...ja chcę wiosny A na allegro nie można jej kupić? Tam jest ponoć wszystko.. Tiaaa, tylko, że i tam ceny nie są już tak konkurencyjne, jak kiedyś
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Poczekamy na promocję..
|
|