Gavroche
|
A taki właśnie zestrachany jestem- podobno. Paski na większości są (klika- już tradycyjnie, ma łaty), ale jak stary "zawracać" chrząknął, to mi te krzyżujące się odblaski łaciate-pasiaste rachubę zakłóciły. Wspaniałe zwierzęta
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Najwyższy szacunek.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
To znacząca frajda.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Do tego stopnia, że schodzenie po schodach rozśmiesza? Auć! Ten trzeci brzuchaty...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Świetnie masuje poliki podczas raźnego zejścia. I o uśmiech wtedy łatwiej.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Dobrze mi tak. Co się uśmiałem, to moje- 6km. Dobrze, że w moim lesie żaden kapłani pajac nie wpadł na pomysł schody wybudować. Zesrał bym się ze śmiechu.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Może powinienem zatytułować : KOLEJNA OFIARA DIETY OPTYMALNEJ - byłoby bardziej chwytliwe? To nic pewnego, bo DO jest niebezpieczna, wiadomo i miażdżycorodna, a bieganie zdrowiuśkie i bach!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Nosny tytul, dzisiaj w czasach szybkich mediow takie tytuly sa wskazane, czytelnika przyciagaja szokujace tytuly. Mozna dodac, ze mogl zyc jakby zastosowal odpowiednia formule...
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
8 KM spacer na drazku zaliczony maly obiad ala omlet z ziemniakami i mozna ruszyc w trase rowerowa do INTERMARCHA po ser chevrette kozi. ;D zaszaleje sobie dzis
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Zasłużyłeś sobie, że ho, ho.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
8 KM spacer na drazku zaliczony maly obiad ala omlet z ziemniakami i mozna ruszyc w trase rowerowa do INTERMARCHA po ser chevrette kozi. ;D zaszaleje sobie dzis Jak rozumieć ten spacer na drążku? Bo nie wiem czy faktycznie na koźlinę zasłużyłeś...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Csss, wiadomo 3KM tam i 5KM z powrotem.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
...Dobrze, że w moim lesie żaden kapłani pajac nie wpadł na pomysł schody wybudować. Zesrał bym się ze śmiechu. Niech no tylko "grzybiarki" zarządają kamieni w rozliczeniu...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ich wola, każdy ma swój nieuależniony rozum, niech więc go używa, zgodnie z jego przeznaczeniem.
|
|
|
|
|
|
|
|