Gavroche
|
Nigdy. Ale widziałem szczura w sedesie, któren mimo niejednego płuka, nie chciał spłynąć
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Bieżnia podmokła trochę, ale ostatecznie przebrnąłem. Chłodek akuratni na przebieżkę.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Mokro, a +4 oC znaczą chłodny poranek. Wobec tego +4km do emerytury.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jak, tak dokładnie, wyznaczasz dystans? Tu +4, tam + 8... Masz magiczne sandałki czy ruchomą bieżnię z wyświetlaczem?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A tak, przypominam sobie, że to klucz od roweru był..?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Przy kolejnej porcji okrążeń wróciła mi pamięć. Przypomniałem sobie właściwe tempo. Najwidoczniej skleroza ustępuje.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Yeah!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Pokropiony wodą z liści, widocznie biegam jeszcze jak bezmyślne bydsłko po lesie, ugrałem dziś +8km DO emerytury, ale bez pośpiechu- dzięki rzędzącym cel ten nieco się oddala i ani myśli się zatrzymać... . aniani
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
W ten pracowity, deszczowy, targowy dzień i choć targować z handlarzami nie umiem, to siebie potrafię zbajerować na jaką przebieżkę. +6km DO emerytury dziś. I to w podskokach. Hopdziśdziś
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Sucho. Wobec tego +4km, bo emerytura wiecznie czekać nie będzie. Dziś bez hopów, człapanina taka.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Tak pięknej pogody aż żal byłoby nie wykorzystać. Niecała godzinka truchtem jest w sam raz na podtrzymanie dobrego humoru.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
O tak, było ciepło, skoro padalce wypełzły na ścieżki. Znaczy jaszczurki takie beznogie. Znaczy nie ludzie.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A to spoko, bo one przeszkadzają tak jak ludzie.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Zmora równa kleszczom. Choć na tablicy nigdzie nie było napisane, że są oślizłe- raczej same superlatywy. Nasz Biolog coś zaciemnił z zazdrości.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
U mnie już przepełzły wcześniej. Jednemu niewymiarowemu trochę pomogłem. Czarna nawierzchnia parkowej alejki, nagrzana kusi do postoju. Tymczasem i lada chwila a nuż jakiś szympek na rowerze będzie jechał. Młody zaś padalec niezwykle mało jest chwytliwy a i przy tym krnąbrny, wspomogłem się patyczkiem. Podebrałem płażego gada.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|