oldboy
Jr. Member
wiadomoci: 975
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Fajna wycieczka. Bardzo lubię tamte rejony.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Ja z kolei lubię swoje. Dlatego też, wykorzystując niewiedzę proletariatu, iż woda w miarę (dla mnie ) i słońce grzeje, skorzystałem z pływalni darmowej. Fajnie chłodzi. Przejrzyście okrutnie, widać na parę metrów wgłąb. Silne promieniowanie naszej gwiazdy osuszyło mnie w trymiga!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ciepło z południa zaciąga, gdyby tak zimą częściej... Dziś słabo jak na dystans, za to z przyspieszeniem na koniec. Dziękuję.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
wykorzystując niewiedzę proletariatu, iż woda w miarę (dla mnie ) i słońce grzeje, skorzystałem z pływalni darmowej. Fajnie chłodzi. Przejrzyście okrutnie, widać na parę metrów wgłąb. Silne promieniowanie naszej gwiazdy osuszyło mnie w trymiga! powtórka. Woda lekko cieplejsza. Dziś było 4 chopaków i częstowali mnie wódką. Dobrze, że nie obrazili się, gdy odmówiłem. + 31 st C - mają zdrowie
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ja bym sie dosiadł .Ale jesteś wybredny
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
wykorzystując niewiedzę proletariatu, iż woda w miarę (dla mnie ) i słońce grzeje, skorzystałem z pływalni darmowej. Fajnie chłodzi. Przejrzyście okrutnie, widać na parę metrów wgłąb. Silne promieniowanie naszej gwiazdy osuszyło mnie w trymiga! powtórka. Woda lekko cieplejsza. Dziś było 4 chopaków i częstowali mnie wódką. Dobrze, że nie obrazili się, gdy odmówiłem. + 31 st C - mają zdrowie Dopiero jutro będą mieć.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jak klina włożą, to jak najbardziej.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
jeden chciał za mną płynąć, na szczęście posłuchał mnie, aby tego nie robił. Na koniec wsiedli na rower i rozjechali się w swoje strony. Trochę się bujali na tych rowerach. A rowery mają to do siebie, że kluczyków nie można zabrać.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Zawsze częstują tych co odmawiają .
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
są jeszcze tacy co mówią: Co k... z nami się nie napijesz? ! Ale to mniejszość.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A to takie ciekawe momenty w życiu ,że trzeba patrzeć z uwagą ,bo może który nogę złamie .
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Jak sie rozebrałeś uciekli
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
A kysz! Duchota dzisiaj, ale z wieczora zmieściłem jeszcze 4km w tempie takim se.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
wczoraj zawody żaglowe były, a dziś wędkarskie. Te bardziej uciążliwe, bo trzeba uważać, aby przynętą z łódki nie dostać w bańkę. Zwycięzca (50 par) miał złoty medal za 1,2kg ryb. Jak mało trzeba do szczęścia. Gwoździem programu była catering, porządne porcje, dla wielkich chłopów, schabowe jak parasole! Woda coraz cieplejsza. Pięknie. Kormorany i orły polują intensywnie.
|
|
|
|
|
|
|
|