Blackend
|
Dzisiaj było lekko i przyjemnie, a bieganie bardzo dobrze robi na perystaltykę jelit jakby co.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ale doniosłeś do domu?
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Twardziel. Kiedys oglądałem jakiś bieg z takich przełajowych czy na orientację, nie czaję tego, ale co chwila ktoś lądował w krzakach w objęcia mamy fizjologii.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Bo z pełnym żołądkiem się nie biega. Nie miałem jeszcze takich sensacji, ale bieganie dobrze na wszelkie zaparcia robi, więc się nie dziwię, że w krzakach lądowali.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Jak zdrowa perysraltyka to można.
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Jeziora szum, ptaków śpiew, dzika plaża pośród drzew. Ale zakłócił spokój jakiś młody oszołom z wyżelowanymi lokami, który zrobił 15 pompek i i i słitfocie sobie robił całą godzinę, sesja zdjęciowa na wysięgniku! Zosia mówi, że tera tacy są menszczyźni. Przyjechał autem przez las na auto-sesję zdjęciową . Ja popływałem, tyle ile trzeba i włosy - a jakże - uczesałem zgrabnie dłonią
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Dzień gorący, wieczór ciepły. 10 okrążeń/19:40 czyli tak sobie, na moje dzisiejsze potrzeby wystarczy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie najgorzej... Dobrze się czujemy? .............. Kto? My?
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Kto? My? A bo nie poznałem.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zdarza się...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Czem bliżej zimy, tem woda cieplejsza i mocniej słońce świeci! Dziś ludzie nawet byli. 1,5 km nie śpiesząc się. Lekki zefirek gorącym powietrzem szybko osuszył.
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
sport niezdrowy, mój koleżka młodszy złamał obojczyk w Sierakowie na triatlonie. Ale i tak był w czołówce (260). Rower i biegł ze złamanym. Brzydko mu się zrosło, pokazywał (chyba źle złożony )
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Masakryczne czasy. Tak nie powinno być.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
sport niezdrowy, mój koleżka młodszy złamał obojczyk w Sierakowie na triatlonie. Ale i tak był w czołówce (260). Rower i biegł ze złamanym. Brzydko mu się zrosło, pokazywał (chyba źle złożony ) Co tam obojczyk... Mojej ciotce w ogóle kość obojczykowa się nie zrosła i miała (nie żyje) takie ruchome kości...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
sport niezdrowy, mój koleżka młodszy złamał obojczyk w Sierakowie na triatlonie. Ale i tak był w czołówce (260). Rower i biegł ze złamanym. Brzydko mu się zrosło, pokazywał (chyba źle złożony ) Co tam obojczyk... Mojej ciotce w ogóle kość obojczykowa się nie zrosła i miała (nie żyje) takie ruchome kości... To dosyć częste u starszych i jednocześnie zdumiewający przykład adaptacji: https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Staw_rzekomy
|
|
|
|
|
|
|
|