Autor
|
Wtek: NU - dziennik treningowy (Przeczytany 483346 razy)
|
Gavroche
|
Gdzie można uwidzić ceny Cza zadzwonić chyba
|
|
|
|
|
|
|
nu
Go
|
Skoro mowa o węglach, to ile w 100g SUCHEJ kaszy jaglanej jest Ww?
|
|
|
|
|
|
|
nu
Go
|
Gdzie można uwidzieć ceny Cza zadzwonić chyba Na poprzedniej stronie podałem link do sklepu. Wszystko po 280pln.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Pewnie z 70, jak to zboża.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Pewnie z 70, jak to zboża. Tyle samo, co w mokrej. Prawdopodobnie tylko wody ubywa, po wysuszeniu.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Kasza jaglana: białko 10,5g; tłuszcz 2,9g; węglowodany 71,6 g. Ugotowana u mnie miała w 100g: białko 4g, tłuszcz 0,5g; węglowodany 14g.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Wybrałbym te same
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Kasza jaglana: białko 10,5g; tłuszcz 2,9g; węglowodany 71,6 g. Ugotowana u mnie miała w 100g: białko 4g, tłuszcz 0,5g; węglowodany 14g.
Coś chyba tam się z białkiem "rąbnęłam"... powinno być raczej 2g...w 100g gotowanej kaszy...
|
|
|
|
|
|
|
nu
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Po co Ci to białko?
|
|
|
|
|
|
|
nu
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
nu
Go
|
Buty zamówione
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Buty zamówione Teraz się będzie działo! A rękawiczki dodawali do butów?
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
Buty zamówione Teraz się będzie działo! A rękawiczki dodawali do butów? rękawiczki bierz koniecznie pod kolor
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
weglowodanow oczywiscie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Pamiętacie "Kajko i Kokosza", jak Łamignat musiał sobie przygrać na flecie, żeby wzmóc odwagę? A Kokosz musiał mieć duży cień, żeby mieć siłę? Takie trochę robię sobie podśmiechujki, ale wszystko, co dodaje nam animuszu jest nie do pogardzenia Buty, ciuchy, akcesoria czy "specjalne" jedzenie... Dorian miał ulubioną bluzę treningową, Arnold buty, a Lee Haney półkilowy stek z batatami godzinę po treningu. Ja za małolata lubiłem obejrzeć jakiś film dla twardzieli przed treningiem Potem to jakoś przechodzi
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Zgadza się, po Wejściu Smoka, zaraz się zapisałem na karate.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Pamiętacie "Kajko i Kokosza", jak Łamignat musiał sobie przygrać na flecie, żeby wzmóc odwagę? A Kokosz musiał mieć duży cień, żeby mieć siłę? Takie trochę robię sobie podśmiechujki, ale wszystko, co dodaje nam animuszu jest nie do pogardzenia Buty, ciuchy, akcesoria czy "specjalne" jedzenie... Dorian miał ulubioną bluzę treningową, Arnold buty, a Lee Haney półkilowy stek z batatami godzinę po treningu. Ja za małolata lubiłem obejrzeć jakiś film dla twardzieli przed treningiem Potem to jakoś przechodzi No przeca mowie mind>body A Luke, my son podwaza mi to Zauwazylem, ze nawet sama swiadomosc powtorzen w serii inaczej dziala. Jezeli robie w klastrze 10,15,25,50, to inne jest podejscie do 10 a inne do 50. Nawet jezeli zrobie dodatkowa 10 zaraz po 50 to nie wiadomo skad bierze sie nagle moc i zapal. Ale jezeli sie nawet liczy te piecdziesiatke odliczajac piec razy ciagle do 10 alb o odlicza wstecz to juz inaczej sie cwiczy. A jak sie jeszcze zapomni, ze sie cwiczy a liczy sie machinalnie to zupelnie relaks pelen Wszystko kwestia tego co przyjmie glowa
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
nu
Go
|
|