|
|
|
administ
Go
|
Oczywiście, do samego końca, aby "niespodzianka" była.
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Inspiracyjnie - odniesienie do części zapewne wyczerpie zagadnienie i mówcę i słuchaczy. https://ketodietapp.com/Blog/lchf/how-to-low-carb-15-common-weight-loss-mistakes1. Not Knowing Your Macros 2. Avoiding Vegetables and Fiber 3. Obsessing Over Your Ketone Levels 4. Too Much Stress 5. Not Enough Sleep 6. Eating Too Many Nuts 7. Eating Too Much Dairy 8. Eating Too Many Low-Carb Treats 9. Eating Products Labeled "Low-Carb" 10. Drinking "Bulletproof" Coffee Every Day 11. Drinking Alcohol 12. Snacking Too Much 13. Not Planning Your Diet 14. Relying Purely on Generic Diet Plans 15. Not Exercising Right 16. Having Cheat Meals 17. Health Conditions 18. Insufficient Electrolytes A o Rammstein tu nic?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nie ten wątek.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Też uwielbiam internetowy język polski. Matko! Nie musisz z zachwytu wzywać Matki.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A dziś sobie już coś konkretnego wypunktuję, bo czas ucieka, a zostały niecałe cztery tygodnie!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Sporo czasu...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale szybko leci.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Zaraz dwa tygodnie do spotkania, a ja w lesie z referatem! Znaczy wszystko mam w synapsach, ale wypunktowane muszę też mieć, abym nie pominął czego ważnego!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
W lesie najlepiej się myśli...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Metoda Reni działa...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Właśnie, na ostatnią chwilę, bo może mi się jeszcze temat zmienić...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Może nie będzie o Żywieniu Optymalnym...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Przecież to oczywiste, bo tam każdy zna dobrze zagadnienia z dietetyki.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Będzie dobra zmiana.