Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

Rozmaitości

Zaczęty przez renia, 2009-07-04, 07:00:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Cytat: Zyon w 2012-10-30, 14:27:59
Z tego co widac, kobieta calkowicie zaufala medycynie pozwalajac sie ciac, wycinac i szprycowac chemia. Pila "isostary" zeby miec witaminki, jadla banany zeby miec energie, tlustego unikala, bo szkodliwe......

I znamienny cytat
Cytat5. nie wierzę w leczenie niekonwencjonalne. ono może stanowić tylko dodatek do właściwej kuracji chemią.

http://chustka.blogspot.com/p/tak-sie-lecze.html#ixzz2AmzxV6Ct

Była wzorową pacjentką...i ukończyła terapię wzorcowo... :? ze skutkiem, który potwierdza statystyki... :?

renia

Cytat: admin w 2012-10-30, 14:37:33
Bo już się przestraszyłem, że to moja wina!  :shock: :? :(

Wina nigdy za mało... 8)

Zyon

Cytat: renia w 2012-10-30, 14:38:21
Cytat: Zyon w 2012-10-30, 14:27:59
Z tego co widac, kobieta calkowicie zaufala medycynie pozwalajac sie ciac, wycinac i szprycowac chemia. Pila "isostary" zeby miec witaminki, jadla banany zeby miec energie, tlustego unikala, bo szkodliwe......

I znamienny cytat
Cytat5. nie wierzę w leczenie niekonwencjonalne. ono może stanowić tylko dodatek do właściwej kuracji chemią.

http://chustka.blogspot.com/p/tak-sie-lecze.html#ixzz2AmzxV6Ct

Była wzorową pacjentką...i ukończyła terapię wzorcowo... :? ze skutkiem, który potwierdza statystyki... :?
No wlasnie, wzorowa pacjentka, wzorowo lykala co podawali, wzorowo umarla.... smutne to wszystko

Szefowa tej jej agencji umarla tez na raka 4 miesiace temu w czerwcu. Refleksji zadnej, z rakiem trzeba walczyc ale jak to juz nie wiedzialy....
Work Buy Consume Die

administ

Jeszcze coś kangurkowi powinienem odpisać odnośnie "białych plamek", bo tak mnie zastanawia, dlaczego ta "edyta" z ogonem taką nienawiścią do mnie pała, skoro nic złego mu nie uczyniłem i jest mi co najwyżej obojętny, ale nie będę rzucał słów na wiatr... Żal zgrzybiałego staruszka i tyle.  :?
Kangurku kochany i tak cię kocham, boś wielki propagator internetowy Diety Optymalnej i to chyba już od dekady!  :D

renia

Tak propaguje, że już prawie wszystkich wystraszył z tamtego forum... :shock: :lol: Każdego nowego wyzywa od klonów Edyty... :lol:

administ

Ale to starszy, schorowany człowiek, a nie młody zdrowy byczek, więc takiemu wybaczać się powinno więcej!  :?

Zyon

Szczerze mowiac to srodowisko temu sprzyjalo, dorosli ludzie a po 5 kont kazdy, jakies podchody, prowokacje, zmiany ip, pretensje, spiski.......srodowisko na pewno wybitnie (wpisac adekwatne schorzenie psychiczne)-genne
Work Buy Consume Die

Zyon

aha, no i  - brak blonnika w diecie  :lol:
Work Buy Consume Die

renia

Cytat: admin w 2012-10-30, 14:53:19
Ale to starszy, schorowany człowiek, a nie młody zdrowy byczek, więc takiemu wybaczać się powinno więcej!  :?

Ja się na niego nie gniewam. Jest przynajmniej tam wesoło... :lol:

administ

Cytat: Zyon w 2012-10-30, 14:56:39
Szczerze mowiac to srodowisko

To "środowisko" robiło dokładnie to samo kiedyś tu, aż się "admin" wkurzył i przeniósł to towarzystwo na DD...  :D
Szybko się za łby wzięli, gdy tylko skończył się gorący temat "zamiedzowego siekierkowego"  :lol: :lol: :lol:
"Co za chamstwo, proszę dziadostwa" się tam rozlało!   :wink: 8)

renia

Wspólny wróg scala grupę. A teraz nie ma kto... :? Wszystkie tematy już przerobili to co mają robić? Liczyć posty kto ile i w jaki dzień napisał... :shock: :lol:

Zyon

Cytat: admin w 2012-10-30, 15:10:17
To "środowisko" robiło dokładnie to samo kiedyś tu, aż się "admin" wkurzył
Zauwazylem i zreszta nawet to napisalem gdzies tam. Jestem chyba pierwszym swiadomym transferem w odwrotna strone :D :D Musi to od nadmiaru ksiazek mi sie tak we lbie poprzewraqcalo :D
Work Buy Consume Die

renia

Lepiej obserwować niż czytać... 8)

renia

Cytat: admin w 2012-10-30, 15:10:17
Szczerze mowiac to srodowisko

To "środowisko" robiło dokładnie to samo kiedyś tu, aż się "admin" wkurzył i przeniósł to towarzystwo na DD...  :D
Szybko się za łby wzięli, gdy tylko skończył się gorący temat "zamiedzowego siekierkowego"  :lol: :lol: :lol:
"Co za chamstwo, proszę dziadostwa" się tam rozlało!   :wink: 8)

Nawet Hani nie chce z takim "chamstwem" pisać...on to wyższa półka... :roll: a nie jakiś tam bar mleczny i polskie jabłka... :?

Zyon

Cytat: renia w 2012-10-30, 15:14:41
Wspólny wróg scala grupę. A teraz nie ma kto... :? Wszystkie tematy już przerobili to co mają robić? Liczyć posty kto ile i w jaki dzień napisał... :shock: :lol:
Wyglada na to, ze teraz ja wzialem na siebie to brzemie :D

Co prawda nie wiadomo czy to jedna osoba i kilka konta czy na odwrot ale ktos musi niesc ten krzyz :D Jest taki stary zbiorek polskich opowiadan z gatunku s-f wydany w 85 pt "Smierc Higieniczna" i tam jest jedno opowiadanie pt "Wilki" opowiadajace o losach plutonu zolnierzy w gorach. Codziennie dowodca wyznaczal "wroga dyzurnego" na ktorym reszta plutonu moze sie wyzywac aby zapobiec spadkowi morale i nadmiernemu stresowi :D Krotkie ale bardzo prawdziwe opowiadanie chociaz to s-f :D
Work Buy Consume Die

MariuszM

Cytat: Zyon w 2012-10-30, 14:16:24
http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,103085,12764919,Joanna__Chustka__Salyga_nie_zyje__Miala_36_lat.html
Tak sie zastanawiam po lekturze Moritza, czy gdyby sie nie poddala tym zabiegom to by zyla?
Znam osobiście pewną Panią "od serca" i wyobraźnia/poglądy działają "cuda",a gdzie miejsce na wiedzę... :lol:  :( :). No coż: każdy rzepkę skrobie (poskrobałem w 94 czy 95 i dziekuje!)-lekarzy szerokim ukiem omijać,gdy nie trzeba "ciąć/wycinać"!

MariuszM

Szczerze mowiac to srodowisko temu sprzyjalo, dorosli ludzie a po 5 kont kazdy, jakies podchody, prowokacje, zmiany ip, pretensje, spiski.......srodowisko na pewno wybitnie schorzenie psychiczne
$$$  :lol: :twisted:  :P
Pan Trojanowski...? trup z szafy.... :P

Zyon

Cytat: renia w 2012-10-30, 15:17:09
Lepiej obserwować niż czytać... 8)
Zdecydowanie. Ale trzeba zrobic sobie kurs jasnowidztwa i mikroskopii  :lol:
Work Buy Consume Die

administ

I bardzo dobrze, że 5*wio ma takich propagatorów!  :D
Oby tylko ceny warzyw i owoców nie wzrosły!  :?