Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

Rower - dla wszystkich jeżdzących w terenie i stacjonarnie.

Zaczęty przez Dasna, 2011-12-19, 12:53:01

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dasna

Tak ja też widzę coraz więcej ludzi na rowerach w różnym wieku. Wczoraj mijałam pana , gdzieś na oko 75 lat. Super Polacy się ruszają. Brawo!!! :D

Różni jeżdżą i ci co na bakier z przepisami też. No może Cię jakiś z pompka zacząć ganiać.  :lol: :lol: :lol:

renia

:lol: lepiej dam im spokój... 8) :lol: U nas tras rowerowych jest sporo, a jeżdżących wciąż trochę mało...ale widać tendencję dobrą... :D Pewnie teraz w wakacjach się poprawi...

Dasna

U nas mało dróżek rowerowych , ale tereny do jeżdżenia są przednie. I ja za pół godziny tez się wybieram w teren. Plecaczek na się i butelka mineralnej. :D :D

renia

Dasna

Nie już nie będę nikogo gonić a i pompki nie wożę. :( A może trzeba zacząć? :roll:   :lol: :lol:

renia

E...byleby był wiatr we włosach i do przodu... a resztą się nie przejmuj... :D :wink:

renia

A ja pojeżdżę stacjonarnie.. 8) Aby temat wątku był wypełniony, ktoś musi zadbać o jego drugą część... :wink:

administ

Stacjonarnie też jest dobrze, tylko dobry wentylator i też ten wiatr we włosach można mieć...  :wink: :D

Dasna

No to pojechałam. 35 km w skwarze, ale nie tylko. Bo i cień był, i wiaterek i postoje . W plecak zapakowałam bidon z wodą , jednak było jej za mało. Dużo jeżdżących i dwóch biegających. jeden młody chłopak taki co nieco tłuściutki i facet tak na oko po 40 -tce tzw.żyła. Młodzieniec wymiękł szybko a 'Żyła' zasuwał w pełnym słońcu.

Dasna

Mh, sporo ludzi nad Zalewem Zegrzyńskim.  Były tez jakieś zawody w wędkowaniu.

renia

Wczoraj w Sopocie dużo osób kąpało się w morzu... :shock:

RafałS

Cytat: renia w 2012-06-30, 20:11:40
Wczoraj w Sopocie dużo osób kąpało się w morzu... :shock:
Skąd takie zaskoczenie? też bym tak zrobił. Bez roweru naturalnie.  :D

RafałS

Cytat: renia w 2012-06-30, 20:46:53
Ale woda strasznie zimna... :shock:  :?
Lepsze to niż gotowanie się w 35 stopniowym powietrzu.  :)

renia

Najlepsze są temperatury średnie...dwadzieścia parę stopni i woda i powietrze... 8) przynajmniej dla mnie... :D

RafałS

Dodać bryzę od Pacyfiku, wiaterek z gór, ciepła plaża, lodowiec w pobliżu...  :roll: I już! Średnia jak w Nowej Zelandii.  :wink:

RafałS