Aktualności:

Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm.

Menu główne

Blade - dziennik treningowy

Zaczęty przez Blade, 2013-01-10, 10:40:31

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blade

Cytat: Zyon w 2013-02-08, 10:41:35
Cytat: Gavroche w 2013-02-08, 10:32:30
Cytat: Zyon w 2013-02-08, 10:25:53
U samego Walusia? Zapodaj jakis trock :D

Kurcze to kapitalny sposob na zarabianie kasy, wystarczy licencja RKC i po srpawie. Ja u siebie nie znam nikogo, kto by cwiczyl odwaznikiem. Normalnie robic kurs i otwierac klub :D: D: D:
Pomyśl.
Teraz jest fala, za parę lat minie, ale zdążysz wyrobić markę i zebrać bazę klientów.
Potem w razie czego na crossfit się przerzucisz, to niedaleko.
Ile taki dyplom może kosztować z pięć tysi?
Odkujesz się w mig!
Serio mysle :D I to mocno, chyba jestem na progu jakiejs wewnetrznej przemiany, obecna praca tak mie juz nudzi i napawa obrzydzeniem, ze traktuje ja niemal jak fizjologiczna powinnosc. Zreszta i tak w tej najdluzej wytrzymalem.
może to i niegłupie - zrobić jakiś dyplom, zahaczyć trochę ludków i dorobić sobie na boku.  a może uda się nawet z tego główne zajęcie zrobić? ile można w biurze siedzieć? ;)

Zyon

No wlasnie, ja juz doslownie rzygam tym siedzeniem za biurkiem, z checia bym wymienil prace na jakas fizyczna, bez myslenia o tym co jutro musze zrobic, komu cos wyslac i kogo jeszcze zadowolic. A do sportow silowych to mnie ciagnie tak, ze sam nie wiem dlaczego.
Work Buy Consume Die

Blade

Cytat: Zyon w 2013-02-08, 11:15:21
No wlasnie, ja juz doslownie rzygam tym siedzeniem za biurkiem, z checia bym wymienil prace na jakas fizyczna, bez myslenia o tym co jutro musze zrobic, komu cos wyslac i kogo jeszcze zadowolic. A do sportow silowych to mnie ciagnie tak, ze sam nie wiem dlaczego.
ja mam prace nienajgorszą, bo się coś dzieje. ale tak czy tak za biurkiem. I też coś tak czuję, jakby jakaś zmiana nadchodziła. Może dokładniej: czuję z..ście mocną potrzebę zmiany...

Gavroche

Cytat: Blade w 2013-02-08, 11:17:35
ja mam prace nienajgorszą, bo się coś dzieje. ale tak czy tak za biurkiem. I też coś tak czuję, jakby jakaś zmiana nadchodziła. Może dokładniej: czuję z..ście mocną potrzebę zmiany...
Kryzys wieku z średniego?
Ja zawsze chciałem robić to, co robię, mam chyba więcej szczęścia jak rozumu  :lol:

Blade

Cytat: Gavroche w 2013-02-08, 11:30:08
Cytat: Blade w 2013-02-08, 11:17:35
Kryzys wieku z średniego?
Ja zawsze chciałem robić to, co robię, mam chyba więcej szczęścia jak rozumu  :lol:

to chyba drugi już kryzys wieku średniego w moim życiu ;) to ile ich jeszcze będzie?  :D

Gavroche

Zależy od długości życia.
Życzę Ci wielu kryzysów oczywiście :lol:

Blade

Cytat: Gavroche w 2013-02-08, 11:39:39
Zależy od długości życia.
Życzę Ci wielu kryzysów oczywiście :lol:

hehe, uprzejmie dziękuję :)

Zyon

Blade u samego Walusia byles czy kogos innego?
Zdradz no techniczne niuanse tego hs-swinga. CZy jestes objety tajemnica? :D Hannibal ani slowem pisnal co i jak 8)
Work Buy Consume Die

Gavroche

Cytat: Zyon w 2013-02-08, 14:09:53
Zdradz no techniczne niuanse tego hs-swinga. CZy jestes objety tajemnica? :D Hannibal ani slowem pisnal co i jak 8)
Korespondencyjnie to lepiej się nie ucz...
Lepiej nie rób w ogóle, jak masz robić źle  8)

Blade

NIe, u Bartka Bolechowskiego, tego od promo na YT. To żadna tajemnica, główna różnica to jakby tu określić"pchanie" kettla na powrocie, a nie typowo grawitacyjny powrót. A reszta to co Caculin pisał, i tyle. Fajne takie zajęcia, bo ktoś Cie z boku widzi i może poprawić sylwetkę chociażby, co przy swingu, przysiadach jest moim zdaniem ważne. Poza tym konkretny facet, nie było  pogadanki tylko jazda non stop :)

Blade

Cytat: Blade w 2013-02-08, 14:23:24
NIe, u Bartka Bolechowskiego, tego od promo na YT. To żadna tajemnica, główna różnica to jakby tu określić"pchanie" kettla na powrocie, a nie typowo grawitacyjny powrót. A reszta to co Caculin pisał, i tyle. Fajne takie zajęcia, bo ktoś Cie z boku widzi i może poprawić sylwetkę chociażby, co przy swingu, przysiadach jest moim zdaniem ważne. Poza tym konkretny facet, nie było  pogadanki tylko jazda non stop :)

a już całkiem poza tym to po ludzku ciesze się, że mogę wyjść z domu. Cały czas jazda praca - dom, ciemno, zimno i nic się nie dzieje. Fajne jest, że można ćwiczyć nie wydając kasy u siebie w domu, ale wyjść i ludzi poznać, czegoś się pouczyć raz na jakiś czas też fajnie. Na wódkę z kolesiami z pracy zawsze można wyjść, ale rozwijać to takie wyjścia nie rozwijają ;) Może się z marazmu wyrwę.

Zyon

Cytat: Gavroche w 2013-02-08, 14:23:04
Niezly marketingowiec z ciebie :D W tej sytuacji w zasadzie kazdy przed podniesieniem kettla powinien sie udac na kurs, bo jeszcze sobie krzywde zrobi  :shock:
Work Buy Consume Die

Zyon

Cytat: Blade w 2013-02-08, 14:28:34
Cytat: Blade w 2013-02-08, 14:23:24

a już całkiem poza tym to po ludzku ciesze się, że mogę wyjść z domu. Cały czas jazda praca - dom, ciemno, zimno i nic się nie dzieje. Fajne jest, że można ćwiczyć nie wydając kasy u siebie w domu, ale wyjść i ludzi poznać, czegoś się pouczyć raz na jakiś czas też fajnie. Na wódkę z kolesiami z pracy zawsze można wyjść, ale rozwijać to takie wyjścia nie rozwijają ;) Może się z marazmu wyrwę.
hehe ja to w ogole osamotniony jestem w tym, na wodke to owszem zawsze ktos sie znajdzie ale cwiczenia? bleee
Work Buy Consume Die

Gavroche

Cytat: Zyon w 2013-02-08, 14:31:02
Cytat: Gavroche w 2013-02-08, 14:23:04
Niezly marketingowiec z ciebie :D W tej sytuacji w zasadzie kazdy przed podniesieniem kettla powinien sie udac na kurs, bo jeszcze sobie krzywde zrobi  :shock:
To żarcik był  :lol:
Odważniki są łatwe, bez jaj...
Krzywdy sobie nie zrobisz, chyba, że uchwyt się urwie.

Zyon

Szczerze mowiac to Pavel sprytny jest, co 2 lata trzeba odnawiac te licencke RKC, bo , " trzeba sprawdzac sile i umiejetnosc oraz i byc na biezaco czy wchodza nowe techniki i nowinki" i pewnie zaplacic pare miedziakow za takie odnowienie. To wmawianie, ze bez szczegolowej wiedzy nie podchodz do zwyklego ciezarka to brzmi jak istrukcja obslugi reaktora jadrowego i w pewnym sensie to dziala.
Work Buy Consume Die

Gavroche

Cytat: Zyon w 2013-02-08, 14:52:01
Szczerze mowiac to Pavel sprytny jest, co 2 lata trzeba odnawiac te licencke RKC, bo , " trzeba sprawdzac sile i umiejetnosc oraz i byc na biezaco czy wchodza nowe techniki i nowinki" i pewnie zaplacic pare miedziakow za takie odnowienie. To wmawianie, ze bez szczegolowej wiedzy nie podchodz do zwyklego ciezarka to brzmi jak istrukcja obslugi reaktora jadrowego i w pewnym sensie to dziala.
Za krótki na Polaków jest.
Te gadki to do amerykańskich maminsynków.
Choć i nasi chłopcy rozmiękają jakoś powoli...

Zyon

No np taki Hannibal to chyba nic sam nie zrobi jak mu trener nie powie jak trzeba :D Zero spontatnu tylko wszystko tak jak ktos powiedzial i napisal. Owszem uczyc sie na czyichs bledach dobra rzecz i korzystac z czyjegos doswiadczenia tez, ale to przeciez ma byc przyjemnosc a nie szkola.
Work Buy Consume Die

MariuszM

Cytat: Gavroche w 2013-02-08, 15:14:19
Koniec epoki lodowcowej?  :lol:

Gavroche

Cytat: MariuszM w 2013-02-08, 16:01:04
Cytat: Gavroche w 2013-02-08, 15:14:19
Koniec epoki lodowcowej?  :lol:
Podobno początek  :lol:
Stwardnieją lub wymrą.

Blade

uff, wczoraj byłem na normalnych zajęciach kettlowych. Totalna jazda, było co robić ;) miałem obawy, czy dzisiaj wstanę ale nie jest źle. Aczkolwiek czuję, że posiadam ciało ;)

sala pełna, jakoś inaczej i tez fajnie się ćwiczy z innymi. Mocniej motywuje do ćwiczeń.