Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

RafałS

Ja nie biegam 10km bo za długo by mi zajęło  :roll:
Na dziś 4km/19:20.  :|

renia

Dzisiaj pada, więc nie biegam.  :? 8)
Ale na orbitreku "pobiegam" aż się zmęczę... 8)

RafałS

Dobry! Ostatnio interwały 400m. Pogoda beznadziejna, chłodno, mokro, mgła. Dlatego dziś spokojnie kilka km dla aklimatyzacji. Zamykam sezon letni. Otwieram sezon jesienny...  :wink:

Diogenes z Synopy

wczoraj oglądałem w tivi z rana program o bieganiu, właściwie chyba o gadżetach do biegania.  :roll:
I była pani dietetyk sportowa, która radziła, gdy kogoś np boli staw kolanowy, to koniecznie musi odstawić niezdrową mąkę białą, i zastąpić ją pełnoziarnistą i  stan zapalny  cofnie od tej ''zdrowej''!  :shock:  :lol:

administ

Może zamiast rezygnować z białej mąki, suplementację stosowną zastosować i może być nawet lepiej niż po pełnym ziarnie.  8)

Diogenes z Synopy

Czyli magnes?  ;-)  Kiedyś kazała rodzinna lekarka Zosi łykać magnez. Rzekłem, zanim łykniesz niech ci zbada poziom. Nie chciała jędza - a łykać kazała!  :shock:  ;-)  Zosia zapłaciła i był w porzo poziom. Więc nie łykała.

RafałS

Miałem z psem się przebiec, ale zmieniłem zdanie. Psie trasy są czasem dziwne. Sam se pobiegłem. 4km upchałem, ostrożnie bo można wypaść... na zakręcie... historii...  :wink:

Anulka177

Jak mogłeś psu taką przykrość zrobić i go nie wziąć?  :? :lol:

renia

Pewnie pogoda była taka, żeby nawet psa z domu nie wypuścił... :?

Blackend

Dobry pan, co uszanuje zwierzaka. ;)  :lol:

administ

U nas kota wypuszcza się sama... ;)
Bo to pełnej wolności zażywa od kiedy u nas jest.  8)

Blackend

Jasne, darmową wyżerką nie pogardzi. ;)  :lol:

administ

A ile się nagada z rana, jak wpada do domu, szczególnie do Misi - karmicielki... ;)  :lol:
Wszystkie nocne przygody musi opowiedzieć.  8)
Ale przyjdą mrozy, to się kompletnie udomowi.  :D

renia

Pewnie można kota dostać... 8) :lol:

Blackend

Sam przychodzi. ;)

RafałS

...Jeden kot pogoniony, biały taki, świecił w ciemnościach. Ogólnie zero ofiar, czyli bardzo spokojnie. Takie tam podbiegi ze smyczką przez park. W nagrodę dostałem ozorem po uchu.  :)

administ

:lol:
Mawiają, że w nocy wszystkie koty są czarne... ;)

RafałS

Cytat: admin w 2016-10-11, 08:05:27
:lol:
Mawiają, że w nocy wszystkie koty są czarne... ;)
...To może co innego było. A kot polarny?  :|

Tak czy siak, dziś znów z psem, a potem mokra bieżnia x10.

Diogenes z Synopy

2,5 km/h. Ale tylko 40 min. Świeżak jestem.  :D

renia

W wodzie, na lądzie, czy w powietrzu... :roll: 8)