Aktualności:

9. Nie należy robić większych odstępstw od diety ani łamać jej zasad okresowo.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

Wczoraj była idealna pogoda na przebieżkę i miałem chwilkę czasu, więc skorzystałem.  :D
Nieskromnie napiszę, że jestem zadowolony ze swojej kondycji jak na amatora, który biega dla przyjemności i zdrowia, i jak na swój wiek - bardzo przyjemne te endorfiny na mecie. ;)  :lol:

administ

I fajnie!  :D
A ja się przyznaję - w tym roku nie biegałem jeszcze ani razu, ale jakoś tak powiedzmy, że "nie mam nastroju"...  :?
Może - jutro, jutro... ;)

Blackend

Jasne, nastrój musi być i w miarę jak najmniej problemów na głowie.  8)

RafałS

Problemy szybko biegają. Jak trzeba to dościgną, podtrzymają tempo. Niektóre się wleką za... Różnie bywa. Ale jak są na głowie to trzeba uważać żeby nie przeważyły bo można stracić równowagę.  :|

RafałS

Co za walka, co za determinacja... Chciałem iść spać, ale poszedłem biegać. Kilka km dopchałem ledwie, ledwie... Dziękuję, dobranoc...  8)

RafałS

Ciepłe powietrze skądś przywiało, a więc jako się rzekło - przywracam sezon letni. Kilka km dopchnięte i z czystym sumieniem mogę iść spać, za chwilę...  :wink:

RafałS

Dziś dystans nieduży, tyle co za dyńką 1,5h po boisku.  :)

Blackend

RafałS

Pomęczę się jeszcze.  8)

RafałS

Niechciało mi się biegać. Właściwie to zrealizowałem się dziś fizycznie, ale koniec miesiąca, przyjemnie ciepło i wiatr taki że pot nie cieknie. Poza tym śmieci do wyrzucenia przy okazji.  :lol:  :wink:

administ

Właśnie mija rok, jak nie wybiegłem na traskę, ale nie cierpię jakoś szczególnie z tego powodu.  8)
Jakiś leń mnie opanował.  :?

renia

administ

:lol:
To nie jest "dobra zmiana"...  :? ;)

renia

:? czekam na prawdziwą dobrą zmianę. Może "z nieba" spadnie... :roll: 8)

RafałS

Może wiosna 2017, albo jutro?  :)

renia

Co z nieba spadnie... :roll: 8)

Blackend

http://wiadomosci.onet.pl/warszawa/biegnij-warszawo-w-stolicy-duze-utrudnienia-dla-kierowcow/3fnx4p
Przebiegłem dziś taki sam dystans, ale bez takich tłumów, nawet dzików nie było. ;)

renia

To ja mniej... 8)

Blackend

A tiramisu czeka.  :? ;)

renia

W lodówce jest jeszcze kawałek... :lol: 8)