Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gavroche

Mi się tylko puszysta kobieta wyświetla. ;)
Swoją drogą to moja klientka, koty ma.

Anulka177

A mi się jakaś kobita biegająca, szczupła wyświetla :shock: Czyli każdemu co innego? :roll: :wink:

grenis

hehe, kazdemu co innego .... przypomniala mi sie ta wpadka towarzysza Lisa z Ukrainkami  :lol:

Zerknijcie sami
http://niezalezna.pl/85236-tomasz-lis-wsciekly-za-reklamylisa-zablokowal-na-twitterze-naczelnego-niezaleznej

oldboy

Ta szczupła to pewno ta właściwa :) Co do produktu to zwie się to spodnie funkcyjne i kosztuje 35zł. Coś tam ma oddychać, coś chronić przed wiatrem, oblukam

Diogenes z Synopy

Cytat: oldboy w 2016-09-19, 12:04:10
Ta szczupła to pewno ta właściwa :) Co do produktu to zwie się to spodnie funkcyjne i kosztuje 35zł.
facet w rajtuzach super wygląda.  :lol: Ale ważne, że ciepło w tyłek   ;-)

Cytat: grenis w 2016-09-19, 11:53:38
http://niezalezna.pl/85236-tomasz-lis-wsciekly-za-reklamylisa-zablokowal-na-twitterze-naczelnego-niezaleznej
Gdyby to Rysiu nasz był, to by nie było dziwne. Ale taki doświadczony propagandzista, sam zapędził się w kozi róg  :roll:  ;-)

Anulka177

RafałS

Wyraźne ochłodzenie, 5 stopni, mokro. Zamykam sezon letni do odwołania i otwieram tymczasowo jesienny. Dziś od 7 okrążenia bieg w towarzystwie liska. Raczej młody i ciekawski niż wściekły. Trzymał się na 2-3 metry za mną lub obok. Ale po zatrzymaniu nie dawał się podejść  :) . Niestety nic dobrego do jedzenia nie wziąłem na bieżnię, a należało mu się za ostatnie kilometry.  :D

RafałS

Kilka km, dobrze się bieglo bo znów lis mnie gonił. Na przyspieszeniach prawie wpadał pod nogi więc nie będę jednak przyspieszał. 8)

RafałS

Trochę cieplej, kilka km wyczłapane bo mnie lis nie gonił tym razem a i trochę zjechany dziś byłem/jestem? Więc w sumie akurat. Dziękuję.  :)

renia

Lis goni człowieka a nie ucieka? :shock:

administ

Może to była wściekła lisica? :roll: ;)

RafałS

Cytat: renia w 2016-09-24, 07:04:32
Lis goni człowieka a nie ucieka? :shock:
Tak bo to był specjalny lis, trener który pogonił żebym nie zwalniał i wskakiwał prawie pod nogi żebym nie przyspieszał. Dziwne? A jednak...  :)

renia

Bardzo dziwne... :shock: 8)

RafałS

Cytat: admin w 2016-09-24, 08:30:53
Może to była wściekła lisica? :roll: ;)
Nie zapoznałem się z tematem dostatecznie bo ciemno i w biegu.  :|

administ

:lol:
A szkoda, bo to zawsze relacja z pierwszej ręki... ;)

RafałS

Cytat: admin w 2016-09-24, 08:34:55
:lol:
A szkoda, bo to zawsze relacja z pierwszej ręki... ;)
:lol: Dam znać jak się pojawi...

RafałS

administ

Blackend

Niebezpiecznie w tych lasach, bo to albo dziki, albo lisy gonią i jak tu bezpiecznie biegać? ;)  :lol: