Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

Dzisiaj było lekko i przyjemnie, a bieganie bardzo dobrze robi na perystaltykę jelit jakby co. ;)

Gavroche

Ale doniosłeś do domu? ;)

Blackend

Co, ja nie doniosę? ;)  :lol:

Gavroche

Twardziel.
Kiedys oglądałem jakiś bieg z takich przełajowych czy na orientację, nie czaję tego, ale co chwila ktoś lądował w krzakach w objęcia mamy fizjologii. :D

Blackend

Bo z pełnym żołądkiem się nie biega. ;)
Nie miałem jeszcze takich sensacji, ale bieganie dobrze na wszelkie zaparcia robi, więc się nie dziwię, że w krzakach lądowali.  8)

RafałS

Jak zdrowa perysraltyka to można.

Blackend

...i w krzakach. ;)

Diogenes z Synopy

Jeziora szum, ptaków śpiew, dzika plaża pośród drzew.
Ale zakłócił spokój jakiś młody oszołom z wyżelowanymi lokami, który zrobił 15 pompek i i i słitfocie sobie robił całą godzinę, sesja zdjęciowa na wysięgniku! Zosia mówi, że tera tacy są menszczyźni.  ;-)  Przyjechał autem przez las na auto-sesję zdjęciową :shock: . Ja popływałem, tyle ile trzeba i włosy - a jakże - uczesałem zgrabnie dłonią  ;-)

RafałS

Dzień gorący, wieczór ciepły. 10 okrążeń/19:40 czyli tak sobie, na moje dzisiejsze potrzeby wystarczy.  :)

renia

Nie najgorzej... :roll: 8)

RafałS

Cytat: renia w 2016-09-12, 21:19:00
Nie najgorzej... :roll: 8)
:lol:
Dobrze się czujemy?
Ok, to już lepiej niż nieklasyfikowany.  :wink:

renia

RafałS

renia

Zdarza się... 8)

Diogenes z Synopy

Czem bliżej zimy, tem woda cieplejsza i mocniej słońce świeci! Dziś ludzie nawet byli. 1,5 km nie śpiesząc się. Lekki zefirek gorącym powietrzem szybko osuszył.  :D

Gavroche

Diogenes z Synopy

sport niezdrowy, mój koleżka młodszy złamał obojczyk w Sierakowie na triatlonie. Ale i tak był w czołówce (260).
Rower i biegł ze złamanym. Brzydko mu się zrosło, pokazywał (chyba źle złożony  :roll:)

RafałS

Cytat: Gavroche w 2016-09-13, 19:11:04
Nie, żeby to miało jakieś znaczenie, bo bieg biegowi nie równy, ale ciekawostka:
http://wiadomosci.radiozet.pl/Rio-2016/Paraolimpiada-Wyniki-biegu-na-1500-m-lepsze-niz-na-igrzyskach-00028122
Masakryczne czasy. Tak nie powinno być.  :wink:

renia

Cytat: Diogenes z Synopy w 2016-09-13, 19:16:01
sport niezdrowy, mój koleżka młodszy złamał obojczyk w Sierakowie na triatlonie. Ale i tak był w czołówce (260).
Rower i biegł ze złamanym. Brzydko mu się zrosło, pokazywał (chyba źle złożony  :roll:)

Co tam obojczyk... 8)
Mojej ciotce w ogóle kość obojczykowa się nie zrosła i miała (nie żyje) takie ruchome kości...

Gavroche

Cytat: renia w 2016-09-13, 19:52:01
Cytat: Diogenes z Synopy w 2016-09-13, 19:16:01

Co tam obojczyk... 8)
Mojej ciotce w ogóle kość obojczykowa się nie zrosła i miała (nie żyje) takie ruchome kości...
To dosyć częste u starszych i jednocześnie zdumiewający przykład adaptacji:
https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Staw_rzekomy