Aktualności:

10. Nie wolno głodzić się ani pościć.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gavroche

Cytat: admin w 2017-11-19, 20:57:48
Wątpię, czy w przyszłym sezonie dam radę te 12.5km niżej godziny zrobić, bo latka lecą nieubłaganie.  :?
Zresztą w ogóle nie wiem, czy będę biegał (...)
O toto! :D
Słuszne podejście. 8)

Blackend

Cytat: RafałS w 2017-11-19, 20:36:17
Nie wiem czy niezły, brak stosownego materiału porównawczego...  8)
Poza tym oczywiście po wybielaniu jestem, zwężaniu nozdrzy i takie tam...  :lol:

To bardzo roztropnie, bo murzyn nie może być Polakiem, ale dla pewności dobrze jeszcze mieć krzyżyk na szyi i różaniec w kieszeni. ;)

administ

A w dłoni małą książeczkę nowego przymierza z królem i królową Polski... ;)

madre

"Murzyn"-tfu, brzydkie, niestosowne słowo, nieakceptowalne w nowoczesnej Europie. Istniejąca w światłym świecie poprawność polityczna nakazuje aby używać słowo "Afroamerykanin". Przecież wszyscy wiemy, że Polska to Afryka, a Afryka to Polska. A Makumba jest Polakiem. A kto się nie zgadza to jest rasistą. Boże jedyny Makumbę zachowaj.
Kto nie skacze ten z rasistami. Prawdziwi Polacy skaczą.

https://www.youtube.com/watch?v=y_usOiAIeMk

RafałS

Ale się ci pomieszało.  :|

madre

Cytat: RafałS w 2017-11-20, 08:41:57
Ale się ci pomieszało.  :|
Być może, jest taka możliwość. Słowa o skakaniu nie nawiązują do zachowania p.Giertycha, tylko do reakcji publiczności na piosenkę z linku powyżej. Złości mnie gdy ktoś napiętnuje naród Polaków jako ksenofobów, rasistów, choć takie pojedyncze zachowania mają miejsce czasami w kraju.   

Radomiak

Biały nie powinien pchać się na siłę do Afryki, a czarny do Europy, i.t.p.
Co z tego, że poje za socjal, jak mu zaszkodzi i d--a zmarznie. :roll:

Radomiak

A białasa Ebola dopadnie... :wink:

administ

Cytat: madre w 2017-11-20, 08:21:10
"Afroamerykanin".

Teraz są afroeuropejczycy, bo afropolaków nie ma ponoć. Bo "trudno murzyna nazwać Polakiem".  8) ;)
Godson też się z "europejskości" polskiej wyleczył, wrócił do Nigerii i za podatki Polek i Polaków sobie rancho urządził.  :D

Radomiak

No nie wiem, mnie się kiedyś o uszy obiło, że Olisadebe (czy jak mu tam) to czysty Kaszub, serio.
Serio słyszałem, choć w żartach było 8) :)

administ

Żart, przecież Kaszubi to jak Ślązacy - wszystko ukryta opcja germańska a nie Biali Polacy.  8) ;)

madre

A Yared Shegumo też biega w barwach Polski. Bo nie chciał być brytyjczykiem, nie to co niektórzy Polacy co to wyemigrowali z tolerancyjnego kraju.  8)

administ

A niech se biega, póki nogi nie skręci... ;)
Później się go pewnie deportuje.  8)

Radomiak

Cytat: admin w 2017-11-20, 10:58:00
Żart, przecież Kaszubi to jak Ślązacy - wszystko ukryta opcja germańska a nie Biali Polacy.  8) ;)
A to mnie w maliny zapędzili. :x

administ

:lol:
W malinach nie jest wcale źle, można wi.C sobie suplementować... ;)

renia

:lol: Ale na pewno genetycznie niepotwierdzone... 8)
Kaszubi to są Słowianie (Lechici). 8) Z krwi i kości. :lol:

http://kaszebsko.com/uploads/historia/Histori%C3%B4%20Kasz%C3%ABb%C3%B3w%20(1).pdf

Radomiak

Da się zrobić! :lol: Kwestia zapotrzebowań...

renia

Cytat: admin w 2017-11-20, 11:55:21
W malinach nie jest wcale źle, można wi.C sobie suplementować... ;)

Byleby bezkolczaste były...

administ

Ale owoce się je, a nie pędy przecież! ;)

Radomiak

Cytat: renia w 2017-11-20, 12:02:55

:lol: Ale na pewno genetycznie niepotwierdzone... 8)
Kaszubi to są Słowianie (Lechici). 8) Z krwi i kości. :lol:

http://kaszebsko.com/uploads/historia/Histori%C3%B4%20Kasz%C3%ABb%C3%B3w%20(1).pdf
W historii pisanej, co też ciężko bezkrytycznie przyjąć. No ale skoro tak. :lol:
Ja pod górkę do szkół miałem, wiedzy nie mam, to kombinować w łepetynie muszę. :roll: