Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

Jutro jak nie będzie padać, to też idę, ale... ;)

RafałS

Ja dziś dziś w ulewie (wyszło w trakcie) 4kilo/20:16. Zbiegłem się z treningiem 400-metrowców, grzecznie przepuszczałem, ale na koniec dostałem propozycję od trenera dołączenia do grupy. Muszę przemyśleć, może jutro jutro.  8)

Blackend

Wczoraj jakoś tak nie było odpowiedniej mocy i skróciłem dystans do 15 minut, ale za to pełen gaz ile fabryka dała do utraty tchu na mecie.  :lol:
Było nieźle, bo jeszcze dzisiaj mięśnie czuję.  8)

RafałS

Ja dziś dziś czuję w nogach po wczoraj, bo dorwałem się do koszów po dłuższej przerwie. Ale jutro jutro...  8)

Blackend

Wiadomo, może jutro też mi się zachce. ;)

administ

A ja jakoś zaś nie mogę się zebrać do kupy z tym bieganiem, bo ponoć jest niezdrowe!  :? ;)

Gavroche

Ale ponoć nawet na leżąco się porządnie betaoksyduje. :D

Blackend

To mi odpowiada, ostatecznie w myślach mogę pobiegać. ;)

RafałS

Wybieg myślowy? A jakie duże lapsusy można stawiać.  :wink:

RafałS

Skromnie 4km/20:55. Tak na rozbieżkę. Pierwsze okrążenie szybciej. Potem wolno wolno. Ostatnie okrążenie znów szybciej. Na dziś wystarczy.  :)

administ

Też bym tak chciał, ale jak mi się nie chce!  :shock:  :?
To pewnie przez to siwienie i łysienie!  :(
Nawet napiszę, że ze mnie stara dziadyga, aby niektórym choć trochę radości sprawić.  :lol: :lol: :lol:

RafałS

Cytat: admin w 2018-05-22, 21:43:38
Nawet napiszę, że ze mnie stara dziadyga, aby niektórym choć trochę radości sprawić.  :lol: :lol: :lol:
Mnie też właściwie nie powinno chcieć się. Jednak robię to dla siebie i dla innych może... Toteż skróciłem dystans do niezbędnego minimum.  :lol: 8)

Gavroche

Ja wiernie czytam ten wątek, aż się pocę w myślach. ;)

Blackend

:lol:
Z samego czytania też można się nieźle zmęczyć. ;)

Blackend

Cytat: admin w 2018-05-22, 21:43:38

Żadna tam radość, też mnie to czeka. ;)

Jarek

Jak widzę autokar wycieczkowy z emerytami, to mi sie odechciewa tego dziadzienia, będę sie bronił do ostatniej kropli potu. :lol:

Blackend

No fakt, ale przynajmniej są wspólne tematy:
- gdzie refundują taką fajną sztuczną szczękę jak u pani?  8)
albo
- które pampersy teraz najlepsze żeby w autokarze pomiędzy przerwami wytrzymać? ;)

administ

"Który klej lepiej trzyma sztuczną szczękę?' ... ;)

Blackend

"Słucham? Nie dziękuję nie palę." ;)

RafałS

A mnie Alzcheimer zawsze chowa papierosy.  :roll:  :lol: :wink: