Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Najpewniej w dzisiejszych czasach to tylko mediów Ojca Dyrektora słuchać i oglądać.  8)

Blackend

O tak, bo to prawda objawiona czyli ta jedyna właściwa. ;)

RafałS

A dzisiaj tak: 2km/10minut-spoko; Na większym prądzie-4x100m na 100%; 1okrążenie - na dobitkę, wyduszone 2minuty z hakiem. Na co trening to? Nie wiem. Na powrót może...  :wink:

RafałS

Na lekkim -C dziś. 4k/21:40, bez szaleństw bo i niewiele urwę na razie.

administ

A ja nosiłem książki z parteru na drugie piętro, a gazety odwrotnie.
Ciągnie mnie wewnętrzna strona ud i pachwiny, ale pod bieganie idealny rozruch.  :D

Blackend

Lepiej by było wiadra smalcu, ale ostatecznie książki też może być. ;)

vvv

Cytat: admin w 2019-03-21, 08:18:41

Makulaturystyka.
:wink:

renia

...stosowana... 8)

RafałS

Cytat: admin w 2019-03-21, 08:18:41
Ciągnie mnie wewnętrzna strona ud i pachwiny, ale pod bieganie idealny rozruch.  :D
Wiadomo, te opasłe tomiska biochemii.  :lol: :wink:

administ

A właśnie, że nie, bo cztery biochemie mam zawsze na biurku pod ręką, do tego Szczygła, Bryłę i Krzymowskiego oraz Ewyiego - tak na wszelki wypadek, abym się i nie pogubił w tej ciemnej dolinie... ;)
O książkach Doktora nie wspominam, bo to oczywista oczywistość!   8)

Blackend

Wiadomo, książki Doktora zawsze lubię mieć w zasięgu wzroku - tyle lat minęło i nadal mi się nie znudziły, świetnie napisane.  8)

renia

Ja mam je na stoliku nocnym... 8)

vvv

Cytat: admin w 2019-03-21, 13:06:36
cztery biochemie

A to ciekawe, bo jedna biochemia działa tak, że co się dzisiaj zje to jutro jest na wadze albo i nie.
(i se można biegać, nawet pod górkę)
8)  :wink:

RafałS

+21C, kosze+. Rzutowość - (za twardo piłkę napompowałem :lol:), jump+, choć jeszcze ze 2kg podszerstek+ :wink: do zrzucenia. No i jeszcze z +0,5pkt do opalenizny będzie... 8)

RafałS

Ale ładnie forsycje zakwitły  :) , a to dopiero marzec. W ogóle państwo w rozkwicie  :wink: . Widać na bieżni bo zaczęli sprzątać, a już nowe flaszki obalone...
Natomiast chłodnawo z wieczora, ale to nic. 4km/21:30, lekki deszczyk. Oczywiście mogło być lepiej, ale na dziś musi wystarczyć tyle...  8)

Blackend

Ważne, że norma wykonana. ;)  8)

RafałS

101% normy. Ku chwale...  :wink:

administ

:?
Z jednego procenta ciężko wyżyć! ;)

RafałS

Cytat: admin w 2019-03-26, 10:56:12
:?
Z jednego procenta ciężko wyżyć! ;)
Szkoła przetrwania.  :|

RafałS

Chłodno, ale na plusie.  :)
2km/10:20
4x100m/max (a może 90, sprawdzę w dalszych badaniach  8) )
400m/1:59 (zabójstwo takie na koniec)
Taka sesja bardziej pod kosze, dlatego nie polecam nikomu bo to trochę pomieszanie z poplątaniem.  :wink: :)