Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

A bo zaraz mogę sypnąć całą garść argumentów popartych badaniami naukowymi o szkodliwości wysiłku fizycznego na stan zdrowia, ale po co?  8)

renia

Bieganie jest stresogenne... 8) :lol:

admin

Jasne, niszczy krwinki czerwone, stawy i się po nim nawet tyje, ale uzasadniać nie chcę, starczy film: https://www.youtube.com/watch?v=pyBSg1O_GB0:(

RafałS

Cytat: admin w 2019-05-04, 09:07:20
A bo zaraz mogę sypnąć całą garść argumentów popartych badaniami naukowymi o szkodliwości wysiłku fizycznego na stan zdrowia, ale po co?  8)
Nie ma zupełnie po co jeśli to miałyby być badania od lebiegów przeprowadzone na lebiegach, w przedbiegach.  8)

admin

Właśnie, bo unia nic nie daje tylko bierze! :shock:
I jeszcze te "kwoty mleczne" ;)  :lol:

RafałS

Haha! 4km/21:50 i to zupełnie bez motywacji... 8) .  Słabiaszczo jak nie wiem. :lol:

admin

Ale ja ostatnio 5km robię w niecałą godzinę! ;)

renia

Taki sprint... :lol: :wink:

admin

A może to nie jest nawet 5km, bo jakoś się nawet spocić nie zdążę. ;)

Blackend

Sikorek nie ma? ;)

admin

Chciałbym się rozbiegać, ale mi się nie chce.  :?
Może jak trochę się ogarnę po tych ciężkich dla mnie 3-4latach, to nabiorę chęci...  :D

RafałS

Ja zobaczę, może inny dystans itd. ale jutro jutro...  :wink:

Blackend

Tak jak ja. ;)
Tylko muszę dojść do siebie.  8)

RafałS

Na koszach odklepane póki co. Do bieżni na razie nie zbliżam się bo wylądowały tam ufo. Od przyszłego tygodnia jakby co...  :wink:

renia

Możesz im fotkę zrobić i wstawić? 8) :lol:

RafałS

Cytat: renia w 2019-05-24, 19:30:26
Możesz im fotkę zrobić i wstawić? 8) :lol:
Festyniarskie by wyszły, ja tylko sztuką przez duże sz zajmuję się. :lol: :wink:

renia

Jeśli to są takie byle jakie sztuki, to nie warte jest zachodu... :? 8)

RafałS

Ale bardziej na wschodzie te karuzele.  :lol:

renia

Na zachodzie kolorowe jarmarki... :lol:

RafałS

Ahoj!  :)
Ciepeło się robi. 4km/21:44, czyli prawie ok, ale wiadomo że jak się ma za uszami co nieco, to trudno lepiej.  :wink: