Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

RTS

Cytat: renia w 2010-10-17, 12:30:34
Mnie też nie.. 8)
Cytat: renia w 2010-10-17, 12:45:53
...Ja za to w gimnastyce byłam nie zła.. :oops: :lol:
Aaa! Czyli to taka gimnastyka jest, też dobrze.  :)

renia

Jaka?.. taka?.. :roll:

renia

Może ta moja rumieniąca się emotkaTobie jakieś głupie mysli podsunęła.. :roll: :lol:

RTS

Cytat: Iga w 2010-10-17, 12:51:05
No właśnie,za to teraz lubię takie zrywy.Marsz,szybki bieg,potem znów marsz i znów szybki bieg...
Coś za coś. Na swoim przykładzie - jak biegam długo wolniej to tracę dynamikę (specjalnie tego nie ćwiczyłem bo tak do 5km najwyżej). Jak krótko a szybciej to dynamika większa a wydolność jakby mniejsza ale to nie musi być powtarzalne u wszystkich...

RTS

Cytat: renia w 2010-10-17, 13:07:30
Może ta moja rumieniąca się emotkaTobie jakieś głupie mysli podsunęła.. :roll: :lol:
O tak! że to taka słowna gimnastyka.  :lol:
Przepraszam.  :|

renia

Nie ma za co.. :lol: ja się rumieniłam tylko dlatego, że nie lubię się chwalić.. :roll: ale ponoć tylko winny się tłumaczy.. :lol:

Iga

Cytat: RTS w 2010-10-17, 13:10:34
Jak krótko a szybciej to dynamika większa a wydolność jakby mniejsza ale to nie musi być powtarzalne u wszystkich...
Ale to chyba jest powtarzalne,bo u mnie jest to samo  :)  Stawiamy więc na dynamikę  :)

RTS

Cytat: Iga w 2010-10-17, 13:22:33
Ale to chyba jest powtarzalne,bo u mnie jest to samo  :)  Stawiamy więc na dynamikę  :)
Albo "i to i to"  :P

Iga

Cytat: RTS w 2010-10-17, 13:28:03

W sumie racja .

[załącznik usunięty przez administratora]

RTS

Cytat: Iga w 2010-10-17, 13:33:21
Cytat: RTS w 2010-10-17, 13:28:03

W sumie racja .
Ja też trochę z konieczności bo nie mam zbyt fajnej trasy i dopóki nie wydostanę się na zewnątrz miasta to muszę uważać na "przeszkadzajki" ulice, samochody potem park - psy, etc.   :?
Chyba że sobie na stadion pójdę.

renia

No to jednak peryferie mają swoje zalety.. :D Ja naprzeciwko domu mam pole i ścieżki idealne do biegania. Tylko często i tak to nie wystarcza... Chęci są najważniejsze..

RTS

Ja w ogóle preferuję peryferia, bez perypetiów różnych jest przynajmniej :) ale i tak peryferia z czasem wchłaniają się w miasto. Gdybym tak cofnął się w czasie o kilkadziesiąt lat to też mógłbym rzec że na peryferiach jestem.

renia

Nasze peryferia też są wchłonięte przez nowe domki, ale ja mieszkam w okolicach rzeki i łąk i to stwarza trudności budowlane. Pole naprzeciwko mnie należy do mojej szkolnej koleżanki, która mieszka w Berlinie i ziemi tej nikomu nie chce sprzedać.. i dobrze.. :D

RTS

Cytat: renia w 2010-10-17, 16:51:07
.. i dobrze.. :D
...I dobrze ale rzeki zawsze można obetonować i takie tam...  :?   8)

renia

Ale póki co to jesteśmy zadowoleni.. :D

Radzio

Cytat: renia w 2010-10-17, 14:09:34
... Ja naprzeciwko domu mam pole i ścieżki idealne do biegania. Tylko często i tak to nie wystarcza... Chęci są najważniejsze..

Najpierw jest pole, a potem .............................. Auchan ;) :) :)

Moje pływanie nie rozczarowało mnie.  :shock:  :D Osiągnąłem swój cel.  8)
"Pudło" w tym roku było poza zasięgiem ................................. jakieś takie za wysokie  :roll:   :D :D :D.  (pudło=podium) ;)

Startujący w zawodach- nie wiem czy wiecie ;), mają co najmniej dwa powody do radochy. Pierwszy gdy wygrają, a drugi  ................ gdy wystartują!  :lol: :lol: :lol:

W kwestii mojej dyspozycji i przygotowania do startów to jest optymistycznie. Żeby zacząć wygrywać wystarczy poprawić parę elementów: skupienie przedstartowe, szybkość reakcji startowej, technikę pływania, wytrzymałość w dystansie, technikę nawrotów, dynamikę nawrotów,  oddech, właściwą odzież i najważniejsze dieta  :roll:  ............................... diety nie należy zmieniać.  8)  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

renia

Gratuluję udziału w zawodach.  :D Na pewno musisz dobrze pływać skoro wziąłeś w nich udział. Ważniejsze jest zdrowie niż medale, a i może na nie przyjdzie czas (jak będziesz mniej poobijany  :lol:).

Zonia

Gratuluję wystartowania  :D

Iga

Ja również przyłączam się do gratulacji :)

[załącznik usunięty przez administratora]

Radzio

To ja przyłączam się do podziękowań ;) :) :)