Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

RTS

Cytat: Radzio w 2010-10-21, 22:02:26
Wszystko mówi, że tak. :) :) Ale Vmax  nie zarejestrowana ;)
Tak jest w każdym przypadku przekroczenia skali.  :)

Radzio

Cytat: RTS w 2010-10-21, 22:05:48
...
Tak jest w każdym przypadku przekroczenia skali.  :)

Młodość  :oops: .............. nie ma umiaru :) ;)

Blackend

A ja sie dzisiaj wybieram pobiegać. Jest pieknie :) słońce, nie za ciepło po prostu w sam raz :)
No i najważniejsze - mam najnowszą płytę Satcha :) więc będzie godzina biegania, aż całą wysłucham :)

WojciechS

Blackend,
czy ja dobrze pamiętam, że biegasz po Ligocie?

renia

Cytat: Blackend w 2010-10-22, 12:48:56
A ja sie dzisiaj wybieram pobiegać. Jest pieknie :) słońce, nie za ciepło po prostu w sam raz :)
No i najważniejsze - mam najnowszą płytę Satcha :) więc będzie godzina biegania, aż całą wysłucham :)

A jeśli płyta się zatnie? :roll: :lol:

Iga

Jest pieknie :) słońce, ...
...i taki wiaterek -"zefirek",że chce łeb urwać  8)

WojciechS

Nom i chyba polecieł...  :D

Radzio

Ruszaj ............ ;) wreszcie  :lol:

Blackend

Nie no jeszcze nie mogę - dopiero tak koło 16.00 ale płyta swietna, juz troche przesłuchałem na youtubie :)
Wojciech - biegam po Ligocie, a dokładniej na końcówce Śląskiej zaraz za akademikami - znasz Ligotę?  :shock:  :D

WojciechS

A to musisz uważać na dziki!  :wink:
Może na wiosnę umówimy się na przebieżkę, jak się roztrenuję.

Blackend

Coś ostatnio dzików nie widzę ale na zime mogą sie pojawić tym bardziej, że je tam dokarmiają  :?
Wiosna świetny termin - będzie mi miło  :)

WojciechS

Lubię park na Zadolu i tę knajpkę w kształcie rotundy...  :D
Tylko za głośno tam puszczają dźwięki, jak dla mine!

Iga

Cytat: WojciechS w 2010-10-22, 16:20:36
Lubię park na Zadolu i tę knajpkę w kształcie rotundy...  :D
Tylko za głośno tam puszczają dźwięki, jak dla mine!
W Zabrzu też są knajpki i nie puszczają muzyki za głośno.Zahacz o Zabrze,to na rolkach pojeździmy  :D :mrgreen:

WojciechS

Jak się uda przeżyć zimę, to kto wie.
Teraz sposobię gawrę na zimę...  :wink:

Blackend

Jak rolki to tylko na Sztauwajery ;)

Iga

Cytat: Blackend w 2010-10-22, 18:41:31
Jak rolki to tylko na Sztauwajery ;)
Nic mi to nie mówi,ale jak to niedaleko ode mnie,to mogę przyjechać jak śniegi stopnieją,których jeszcze nie ma :mrgreen:

WojciechS

Sztauwajery to pikny park jest!  :D

Iga

Cytat: WojciechS w 2010-10-22, 18:55:28
Sztauwajery to pikny park jest!  :D
Pewnie w Katowicach?

Kilka razy byłam w Chorzowie w jakimś parku.Sama nie wiem jak to nazwać,czy park,czy taki lasek.Tam jakaś plaża latem była w ubiegłym roku i coś tam jeszcze  :roll:
Może to o to chodzi?

Radzio

Dzisiaj  w lesie było naprawdę przyjemnie i spacerowo, wobec tego 1 godzina w towarzystwie 10-ciu kilometrów. :) :)
Na spacer nikogo nie wywlokłem, za to walczyliśmy przez kolejny weekend z wyczesywaniem zmieniających podszerstek futrzaków.  :lol: :lol: :lol:
To trudna misja i pełna zasadzek. :) :)  8)

Radzio

Cytat: Radzio w 2010-10-24, 21:35:59
Dzisiaj  w lesie było naprawdę przyjemnie .......

Natomiast dzisiaj w lesie było ..................... też przyjemnie, tyle że znacznie trudniej było pokonać mi zaplanowany odcinek 8km/1h. :)
Kałuże, rozmiękła ziemia, namiękłe liście, "kapuśniak" spadający z chmur to zestaw, który gwarantuje nawilżenie całego ciała jakimś tam ph ;) :D :D