Aktualności:

Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Oj Radzio..Czy Ty masz chociaż jedno miejsce niepoobijane.. :roll: ja Ci dobrze radziłam, żebyś najpierw założył sobie gips, a potem biegał.. :lol:

Radzio

Cytat: renia w 2010-11-08, 16:32:25

Oj Radzio..Czy Ty masz chociaż jedno miejsce niepoobijane.. :roll: ja Ci dobrze radziłam, żebyś najpierw założył sobie gips, a potem biegał.. :lol:

Jak biegam to się nie wywracam, za to na rowerze .......................  :roll: :) :)

renia

Biedny rower.. 8)

Radzio

Cytat: renia w 2010-11-08, 16:41:31

Biedny rower.. 8)

Jak to biedny, przecież to nie jego "części" plasnęły na chodnik. :)

renia

Czy Ty uważasz, że części rowerowe nic nie czują.. :shock: chociażby na przykład takie pedały.. :roll: :mrgreen:

Radzio

Cytat: renia w 2010-11-08, 17:25:27

Czy Ty uważasz, że części rowerowe nic nie czują.. :shock: chociażby na przykład takie pedały.. :roll: :mrgreen:

Nie czują   8) Jakby coś czuły, to odezwałyby się  :)

renia

Co mają narzekać głośno w takim kraju, gdzie brakuje tolerancji.. 8) :lol:

renia

Dzisiaj by wypadało uczcić święto narodowe solidnym biegiem.. :D Ja mam zamiar tak uczynić, tylko dyskusyjne jet to słowo "solidny".. :lol: 8)

Radzio

Właśnie wróciłem z solidnego 12-to km biegu. "Zostawiłem" w lesie około 950 kCal  :shock: i wcale mi nie żal. :D

W Polsce organizowanych jest dzisiaj mnóstwo Biegów Niepodległościowych.
Na ogół mają one dystans 10km- spróbować może każdy może.
W tłumie biegnących nikt nie będzie wyglądał "dziwacznie" bez względu na wiek, czy inne "niedoskonałości".
A na trasie kibice brawami nagradzają. :) :)

Radzio

Ścieżki w lesie jeżeli nie będą systematycznie "udeptywane" ;), błyskawicznie zarosną. Wobec czego dziś utrzymałem "przejezdność" około 12km takich dróżek. :D :D

Daniel

Moja już zarasta, bo od miesiąca biegam już na bieżni. Moja trasa jest za bardzo pagórkowata i łatwo o poślizg doprowadzający do kontuzji. Po za tym moja pora biegowa, to godziny wczesne ranne. O tej porze roku jest już za ciemno, a z noktowizorem nie będę biegać. Bieżnia też może doprowadzić do kontuzji. Dopiero w tym tygodniu udało mi się powrócić do planu treningowego na poziomie 36 km tygodniowo po kontuzji rozcięgna podeszwowego w obydwu stopach.

WojciechS

Pogoda wymarzona do jesiennych przebieżek!  :D

Blackend

Pogoda wymarzona, ale dzien za krótki  :?
Może zima mi narciarsko dopisze? ;)

WojciechS

Jeszcze tylko sześć tygodni skracania dnia.
A na Nowy Rok...  :D

Iga

Cytat: WojciechS w 2010-11-15, 17:12:07
A na Nowy Rok...  :D
Na barani skok.  8) Idę sobie poskakać na ...skakance. :D

WojciechS

Na skakance w minutkę się wypala około 60 kcal, czyli 6g tłuszczu lub czterokrotność węglowodanów krążących we krwi, lub...
Czyli poskakać też jest zdrowo.  :D

Iga

Cytat: WojciechS w 2010-11-17, 11:49:05
Na skakance w minutkę się wypala około 60 kcal, czyli 6g tłuszczu lub czterokrotność węglowodanów krążących we krwi, lub...
Czyli poskakać też jest zdrowo.  :D
Fajnie wiedzieć,bo ja tam sobie "czasem" nie odmawiam mojej ulubionej czekolady toffi  :roll:

WojciechS

Tabliczkę czekolady toffi firmy Wedel wypaca się w 10min skakania...  :D

Iga

Cytat: WojciechS w 2010-11-17, 18:59:19
Tabliczkę czekolady toffi firmy Wedel wypaca się w 10min skakania...  :D
Właśnie o takiej napisałam. :P Czyli mogłabym zjeść 3 tabliczki.  :lol: Nie dałabym razy,pół wystarczy. :D

WojciechS

Nie jadłem i nie sprubuję. Wolę wieczorne węglowodany w postaci etanolu...  :D