Aktualności:

6. Pić należy tyle, na ile mamy ochotę i wtedy, kiedy mamy ochotę.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

:lol: Dasna, ja wierzę w to, że ostatni będą pierwszymi...trzeba być czlowiekiem pokornego ducha... :lol: ucha cha... :lol: Albo zawsze możne lektyce kółka dorobić i silnik albo zaprzęg zrobić... :lol: :lol: :lol:

Dasna

Reniu, lektyka z silnikiem to już nie lektyka :(. Zaprzęg także, dyskwalifikuje lektykę jako taką. Rozumiem. Twoja skromność nie ma granic. :lol: :lol:
Reniu zapewniam Cie , że dam Ci się ponosić. :lol: :lol: :lol:

renia

Dasna, chyba za bardzo dajesz się ponosić... :lol:

Dasna

:lol: :lol: :lol: Ja uwielbiam być noszona. :lol: :lol: I bujana. :lol: :lol:

renia

No ja bym tego nie zniosła... :lol: :lol: :lol:

Dasna

Kud ku dak kud ku dak a ja owszem a ja tak  :lol: :lol: :lol:

administ

Dasna

A propos bujania , mam na podwórku huśtawkę. Uwielbiam hustać sie na niej i wydzierać na całe gardło ... Jestem wesoła Ludwika... :lol: :lol: :lol:

renia

Cytat: Dasna w 2012-05-06, 19:52:18

Reniu zapewniam Cie , że dam Ci się ponosić. :lol: :lol: :lol:

Dasna wolę zapłacić za taksówkę... :lol: Po co ja z tą lektyką wyskoczyłam... :shock:  :( :lol: Potrzebne mi to było? :( :lol:

renia

Cytat: Dasna w 2012-05-06, 20:04:39
A propos bujania , mam na podwórku huśtawkę. Uwielbiam hustać sie na niej i wydzierać na całe gardło ... Jestem wesoła Ludwika... :lol: :lol: :lol:

No i nie starczy Ci huśtawka... :shock: :lol:

Dasna

Ojej, co tam takie drobiazgi :D. Trochę poćwiczysz i będzie good. Ne pereżyvaj , vse bude czudowo  :lol: :lol:

renia

Dasna

Cytat: renia w 2012-05-06, 20:07:06

Huśtawka to nie lektyka. :evil: Coś kombinujesz. :?  A Admin zapomniałaś o nim? Jemu tez zaproponowałaś lektykę. Coś milczy w tej kwestii. :roll:   :lol: :lol: :lol:

Dasna

Cytat: renia w 2012-05-06, 20:08:52
Tolko kamu? :shock:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Wszystkim. :lol: :lol: Nam ulżysz a sama jakie bicepsy połuczysz. :lol: :lol:

renia

Cytat: Dasna w 2012-05-06, 20:11:05
Cytat: renia w 2012-05-06, 20:07:06

Huśtawka to nie lektyka. :evil: Coś kombinujesz. :?  A Admin zapomniałaś o nim? Jemu tez zaproponowałaś lektykę. Coś milczy w tej kwestii. :roll:   :lol: :lol: :lol:

Ale nie wiem czy On by chciał być noszony? :shock: Nie będę się narzucać... 8) :lol:

renia

Dasna dzięki ale ja wysiadam... :( :lol: Odstępuję od tego zaszczytu... :lol:

administ

Ja tam aż taki "artstokrata lektykowy" to nie jestem...  :wink: :lol:
Lepiej samemu stąpać twardo po gruncie, bo w lektyce  mogą upuścić.  :?

renia

Wychodzi na to Dasna, że musisz bujać się sama... :lol: :lol: :lol:

Dasna

Znowu , z tym narzucaniem? :? Cóżeś dzisiaj taka skromna.  :roll: Ech, żyzń, żyzń. Reniu widzę , że po prostu trzeba Cię zaprząc do solidnej lektyki. :roll: Od razu Twoja samopoczucie się poprawi. :lol: :lol: :lol: