Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

RafałS

Cytat: Radzio w 2013-03-08, 07:38:58
...A przecież młodzi mają to w wulgaryzmie- wczoraj osobiście zjawisko nagich kolan u samców zaobserwowałem trzy krotnie. :D ;)
...
No ja kiedyś miałem  :D , ale coś mi się widocznie porobiło. Niestety nie jesteśmy w maczupikczu  :lol: .

Radzio

Cytat: RafałS w 2013-03-08, 13:27:21
... Niestety nie jesteśmy w maczupikczu  :lol: .

Aż się obejrzałem.  :lol: A niby gdzie? ...To skąd ja narwałem na dzisiejszą okazję tych...no!... hmm... fiatuszków- żółtych. ;)  :D

RafałS

Skąd? No z kwiaciarni. Tej w centrum handlowym albo tej zaraz za rogiem, nie jestem pewien dokładnie.  8)  :wink:

Radzio

Od baby z pod Hali Mirowskiej. ;) :D

RafałS

No toż to za rogiem :D . Ale przyznam szczerze  że nie miałem pojęcia że ona w maczupikczu bywa.  :lol:

Radzio

Ma dostawcę... :oops:

Dasna

Cytat: Radzio w 2013-03-08, 19:37:47
Cytat: RafałS w 2013-03-08, 13:27:21
... Niestety nie jesteśmy w maczupikczu  :lol: .

Aż się obejrzałem.  :lol: A niby gdzie? ...To skąd ja narwałem na dzisiejszą okazję tych...no!... hmm... fiatuszków- żółtych. ;)  :D
Bardzo ładne , te żółte, maczupikczu, kurka wodna. :D

RafałS

Nie pasują. "Gwoździki" powinny być.  :)

Dasna

I rajstopy :mrgreen:

MariuszM

Cytat: RafałS w 2013-03-08, 20:27:18
No toż to za rogiem :D . Ale przyznam szczerze  że nie miałem pojęcia że ona w maczupikczu bywa.  :lol:

Cytat: Radzio w 2013-03-08, 20:35:09
Może przenośna jest... ;)

Dasna

Cytat: Radzio w 2013-03-08, 20:21:36
Od baby z pod Hali Mirowskiej. ;) :D
Widać taka baba to jak słońce Peru, nasze, nie przymierzając. 8)

Radzio

Tak w ogóle to głupia sprawa z tą babą, co jej ten... no... towar dostarczają. Otóż! Nie dałem ani Żonusi, ani Mamusi kwiatuszków, a w związku z tym ... jestem pod zmasowanym obstrzałem. Do tego stopnia, że zastanawiam się czy jurto- skoro dzień taki pracowity ma być- nie udać się przynajmniej w kierunku "maczu pikczu".
Mogą być z tego same korzyści. Na przykład przedłużona cisza. ;) :D

Cytat: MariuszM w 2013-03-08, 20:43:08
Cytat: RafałS w 2013-03-08, 20:27:18

Cytat: Radzio w 2013-03-08, 20:35:09
Może przenośna jest... ;)

Kwiatki jakby są lżejsze- póki co. Ale mogę się mylić. :D

RafałS

Radzio

Poniższe nie będzie miało związku z poprzednim postem. :) Żadnego!
Po prostu tak sobie przypomniałem- do podusi. :)
Kiedyś, kiedyś, a nawet jakby dawniej temu wysłuchałem z otwartymi nieco ustami wypowiedzi pewnego showmana o zdolności męskiego mózgu do wyłączania się na życzenie- w sytuacjach ekstremalnych oczywiście. Nie dałem temu wówczas wiary...
Nie przypuszczałem nawet, że umiejętność będę zmuszony aktywować w tak jeszcze młodym wieku.
Dobranoc Państwu. :D

Radzio

Kto raniutko wstaje, ten bez skarpetek do lasu się udaje! :D  A tym, co nieco później wstają, na spacer do lasu kaloszki zalecają. ;) :shock:
To, że jest biało wiedziałem już wieczorem, ale to że jest pięknie i biało zobaczyłem na odcinku ... wystarczająco długim żeby neleżycie to docenić. ;)  :lol:

MariuszM

U mnie dziś 8km w plenerze, starą trasą. Z wiatrem i pod wiatr, z górki i pod górkę :D
Liści na chwilę obecną brak stop
Innych biegających również stop
Prawdopodobnie przez porę obiadową 14 stop
Obyło się bez PIT-STOPU stop :)

renia

Radary Ciebie nie "złapały"?

MariuszM

Na wsi nie ma radarów :)
Som tzw redliny,są delikatne, więc dobrze wyhamowują :)
Całe szczęście dla mnie,że biegnę wzdłuż nie w poprzek  :P

renia

Na wsi? Kiedyś pisałeś, że mieszkasz w bloku...myślałam, że bloki są tylko w miastach... 8)