Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dasna

Cytat: MariuszM w 2013-02-06, 22:30:22
A w ile schodzą te 4 km? :)
Nie mierzyłam i boję się , że jak zmierzę to daleko to odbiegnie od Twoich podpowiedzi. Hm? Ale faktycznie zmierzę. Dzięki za zainteresowanie. :wink:

MariuszM

na 'rozkminki' intelektualne,stres dobre sa spokojne 'wybiegania' w swoim tempie. :D
Cytujac klasyka-biegajmy ;D

Dasna

Blackend

Bieganie to najlepszy odstresowywacz i antydepresant  :D

Zyon

a nie dzwonkowanie?  :shock:
Work Buy Consume Die

administ

Wszystko zależy od jakości dzwonka!  :wink:

Blackend

Dzwonkowanie jest za nudne i nie obcuje sie z łonem ;)

administ

administ

Takie dzwonkowanie bez łona potępione jest!  :?  :wink:

Gavroche

Cytat: admin w 2013-02-07, 10:28:52
Takie dzwonkowanie bez łona potępione jest!  :?  :wink:
Podobno złe rzeczy się ze wzrokiem od tego dzieją i rękami...

Zyon

Przed chwila mowili o jakims hindusie starym co go zwa turbo turban i mowil, ze trzeba biegac, bo to ostatnia z rzeczy, ktore sa na swiecie za darmo
Work Buy Consume Die

Radzio

Cytat: Zyon w 2013-02-07, 10:37:27
Przed chwila mowili o jakims hindusie starym co go zwa turbo turban i mowil, ze trzeba biegac, bo to ostatnia z rzeczy, ktore sa na swiecie za darmo

Proste, a pod turbanem spłodzone. ;) :lol: :lol:

Radzio

W nocy wyrównało śniegu na bite 10cm. W lesie oczywiście. Piękna wysokość do zabawy pt. "Łap zająca". :D
7km i tylko jeden "zając" upolowany, w dodatku z wilgotną nieco zagrychą. :lol: Dobre i to. ;) 8)

Dasna

4, 3 km  z tym, że  100 sprintem a 400 w głębokim śniegu i to mnie wykończyło. Musiałam jakimiś susami pokonywać ten śnieg , slalomem i jeszcze łapiąc równowagę  :lol: , ale potem parę ćwiczeń rozciągających , myk pod zimną wodę i potem gorąco i potem lodowato i jest dobrze.
U Młodego w pokoju z pewną taka nieśmiałością pomachałam hantelkami, wysłuchałam paru fachowych porad i sama sobie przypomniałam jak blokować łokcie. :D
No, zobaczymy. :lol:

Radzio

Lekuchno ścisnął mrozek, na tyle żeby zameczek w furteczce zamarzł. :)  Czysta Natura. ;) :lol: :lol:
Cudownie, że wczorajszy ślad został niezadeptany. Pogalopowałem na wiosennie 11km. :lol:
Taka zima oczy cieszy. :D

Radzio

Ciekawe jak i czym one musiały się zgonić, żeby tak się wyciszyć. ;) :D
http://www.youtube.com/watch?v=uM8Mw4bVL7c

A tak z czystej ciekawości- dłoń ta jest kobiecą raczej? :D

Blackend

Super mordki  :D

Radzio

Cytat: Blackend w 2013-02-09, 20:03:50
Super mordki  :D

Małolaty, takich to byle firanka skołtuni. ;) :lol:

Dziś dużolatek miał 6-cio kilometrowy wypoczynek. A że zima, to "... jak ci pościeli, tak sobie wypoczniesz".  :lol:
Atrakcyjność lasu w dużej mierze utrzymuje dobrze wyważony mrozek. :)

Radzio

Nie ma to jak stabilizacja. :D
Minusek nie drażni nozdrzy, śnieżek udeptany na równo, nie mylić z gładko ;) i pół godziny porannego bonusu. :lol:
7km w tempie ... stabilnym, skoro o stabilizacji tu mowa. ;) :D
Żadnych rozjazdów, łapanych zajęcy itp. :lol:

Radzio

Dziś jeszcze po ubitym z dwoma lisami do towarzystwa. :D
Czego one szukały w tym co dziki rozryły? :shock: Robali? :?
6km upłynęło mi w ciszy, która podobnież miejskie uszy drażni.
Nie ma to jak zima, choć jeśli nie dosypie to weekend będę miał już w leśnych rozjazdach- pewne, jak mamona w banku. ;) :D